1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-10-2015 19:53

Ρουμελιώτης: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, πρόβλημα για την ΑΕΚ το γηπεδικό»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Αντεπίθεση» ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανώλης Ρουμελιώτης έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ επισήμανε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με το θέμα της έδρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης

Για το πρωτάθλημα:«Σίγουρα γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί αρκετά. Εμείς μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα ελληνικό ρόστερ καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να πάρουμε ξένες αθλήτριες. Έχουμε λοιπόν μόνο Ελληνίδες αθλήτριες αλλά είναι όλες τους σε υψηλό επίπεδο και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. 

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχοντας μεγαλύτερο μπάτζετ και κάποιες ξένες αθλήτριες, οπότε ξεκινάει διαφορετικά το πρωτάθλημα, γι’αυτό δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και λέμε ότι είναι το φαβορί. Έχουμε όμως και εμείς ένα πολύ καλό υλικό, αθλήτριες της εθνικής ομάδας με πολλές εμπειρίες. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά αρχίζει τον Απρίλιο. Ο στόχος είναι να είμαστε στην πρώτη τετράδα και εκεί είναι τα χιαστί παιχνίδια που δεν μετράει τι έχεις κάνει πριν».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ και το πόσο ενδιαφέρεται για την ομάδα:«Ο κόσμος της ΑΕΚ ενδιαφέρεται πάρα πολύ όπως και για τα άλλα ερασιτεχνικά αθλήματα. Έχουμε περίπου 800 εισιτήρια σε κάθε παιχνίδια ξέχωρα από τα ντέρμπι, όπου γίνεται πανικός. Νομίζω πως τα εισιτήρια που κόβονται στα παιχνίδια μας ξεπερνάνε καμιά φορά και παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ». 

Για το πόσο βοηθάει η Διοίκηση της ομάδας:«Τα συμβόλαια των κοριτσιών είναι εξασφαλισμένα καθώς είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν δώσει τα μέγιστα στην ομάδα και δεν θα μπορούσε να υπάρχει η ομάδα χωρίς αυτούς. Η κίνηση που έχει γίνει για το κλειστό του Γαλατσίου είναι πολύ καλή και αν γίνει η φυσική έδρα της ομάδας όλα θα γίνουν καλύτερα. Στα τηλεοπτικά εμείς έχουμε συζητήσει με τα κανάλια του ΟΤΕ αλλά και με την ΕΡΤ και θα δούμε που θα καταλήξουμε».

Για το πρόβλημα του γηπέδου της ομάδας:«Μέχρι προχτές υπήρχε ένα προσύμφωνο με το γήπεδο του Σπόρτινγκ ώστε να γίνουν εκεί οι αγώνες οι φετινοί. Η ομάδα όμως έχει και ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και ντέρμπι στα οποία μαζεύεται πολύς κόσμος και έχουμε ζητήσει να φιλοξενηθούμε σ το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Το Σάββατο η ομάδα θα παίξει στο σχολείο της Φιλαδέλφειας που χωράει 200 άτομα . Στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας φιλοξενείται μόνο ο Ιωνικός εξαιτίας ενός ιδιωτικού συμφωνητικού και όχι η ΑΕΚ. 

Εμείς έχουμε ζητήσει να παίζουμε εκεί τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα ντέρμπι. Ο Ιωνικός έχει κάνει μια σύμβαση εδώ και πολλά χρόνια στην οποία δεν πληρώνει ευρώ στο γήπεδο και τα έξοδα τα πληρώνει ο Δήμος. Ο Δήμος δίνει περίπου 150.000 ευρώ για να παίζει εκεί ο Ιωνικός και δεν μπορεί να φιλοξενηθεί η ΑΕΚ για 22 ώρες όλο το χρόνο. Ο Σύλλογος έχει περίπου 400 παιδιά που απασχολούνται στα τμήματα της ΑΕΚ τα οποία και να θελήσουμε να τα φέρουμε στο γήπεδο να δούνε την ομάδα δεν γίνεται καθώς το σχολείο της Φιλαδέλφειας χωράει μόνο 200 άτομα».

sport-fm.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ