1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-10-2015 20:01

Η Ευρυάλη ετοιμάζεται για την Α2

Οι διαδοχικές καραμπόλες που δημιουργήθηκαν μετά την αποχώρηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου από την Α1 γυναικών και την κάλυψη της θέσης από τον Α.Ο.Φ.Πορφύρα έφεραν στο τραπέζι το χαρτί της Ευρυάλης.

Πρόκειται για την ομάδα που τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ την αγωνιστική περίοδο 2014-15.
Μετά και τα περσινά γεγονότα με την αποχώρηση των Βριλησσίων η ΕΟΠΕ έχει αποφασίσει να συμπληρώνει τις κενές θέσεις από ομάδες της οικείας Ένωσης. 

Εάν, λοιπόν, ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία και η Ευρυάλη αποδεχτεί την πρόταση δεν αποκλείεται να την δούμε στον Β΄υπο όμιλο του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Πορφύρας.

 

Θυμίζουμε ότι το πρωί, η Ευρυάλη εξέδωσε ανακοίνωση με το αίτημά της να ανέβει στην Α2, και ενώ η αρχική σκέψη ήταν όμιλος με 10 ομάδες, τελικά φαίνεται ότι επικρατεί η λογική και ο Πορφύρας θα αντικατασταθεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ