1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2015 11:31

Ο Σπόρτιγκ διαψεύδει την ΑΕΚ

Με ανακοίνωσή του, ο Σπόρτιγκ διαψεύδει την συμφωνία με την ΑΕΚ για χρήση του γηπέδου στους αγώνες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει ότι φέτος θα έχει το γήπεδο του Σπόρτινγκ ως έδρα, ωστοσό η άλλη πλευρά δεν έχει την ίδια άποψη

 

 


«Ο Α.Ο Σπόρτιγκ με έκπληξη παρακολουθεί τις ανακοινώσεις και τα δημοσιεύματα εδώ και μια εβδομάδα που αναφέρονται στην χρησιμοποίηση του γηπέδου μας από την ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ και την διάθεση εισιτηρίων διαρκείας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε για αποφυγή των παρεξηγήσεων τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ αλλά και γενικότερα του γυναικείου βόλεϊ ότι ουδεμία συμφωνία υπάρχει για να διεξάγονται οι αγώνες βόλεϊ στο κλειστό γήπεδο του Α.Ο Σπόρτιγκ

Περισσότερα από την κατηγορία: « Επίσκεψη στο Δήμαρχο Αγιασμός για... Α1 »

3 σχόλια

  • Comment Link Κρίμα Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 08:06 posted by Κρίμα

    Τελικά απ' ότι φαίνεται ούτε πρόεδροι ερασιτεχνικής ούτε εξωτερικοί χρηματοδότες με φιλόδοξα και μεγαλεπίβολα μελλοντικά σχέδια έχουν όρεξη να ασχοληθούν σοβαρά με την ομάδα. Λες και προσπαθούν να την διαλύσουν επίτηδες!
    Κρίμα...

  • Comment Link mono_aek Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 17:34 posted by mono_aek

    Ας βοηθήσει ο προεδράρας τους ανθρώπους που τρέχουν σαν τρελοί.Ανδρικό χωρίς έδρα , γυναικείο χωρίς έδρα , handball χωρίς έδρα.Ο πιο άχρηστος πρόεδρος-γλάστρα στην ιστορία της ΑΕΚ.Αλήθεια τα λεφτά που είναι να δίνει η ΠΑΕ που είναι?Μόνο λόγια κάθε αρχές καλοκαιριού και καμιά φωτογραφία είναι ο ανύπαρκτος.

  • Comment Link Βολλευ Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 10:46 posted by Βολλευ

    Θα ηθελα να ξερω δεν ντρεπονται εκει στην Αεκ;4 μηνες πουλανε παραμυθια για τις ξενες και τωρα 2 μηνες θα πανε στο Σπορτιγκ.Κριμα για ενα τοσο ιστορικο σωματειο..β.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ