1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2015 23:27

«Διασώζεται το κύρος και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος»

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΑΠ χαιρετίζει την απόφαση της ΕΟΠΕ για την αντικατάσταση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου από τον Πορφύρα.
«Την πλήρη ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του ΔΣ της ΕΟΠΕ  στο λογικό αίτημα του ΠΑ.Σ.Α.Π. για αντικατάσταση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου και τη διεξαγωγή της φετινής Α1 Γυναικών με 12 ομάδες, εκφράζει το ΔΣ του Συνδέσμου μας.

Με την κάλυψη της κενής θέσης της ομάδας του αποχωρήσαντα Αγίου Δημητρίου και επισήμως από τον ΑΟΦ Πορφύρα,διασώζεται λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα το κύρος και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αλλά και γενικότερα η εικόνα της Α1 Γυναικών.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. πιστεύει πολύ στη δυναμική του γυναικείου πρωταθλήματος και πάντα θα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του και κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση θέτει στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου μία σειρά προτάσεων».

2 σχόλια

  • Comment Link blockbuster Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 20:51 posted by blockbuster

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΒΟΛΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ????
    ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ?????

  • Comment Link Elpidoforos Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 05:36 posted by Elpidoforos

    Το κύρος της Α2 ποιός θα το σώσει;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ