1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-10-2015 21:10

Και τη θέση του Πορφύρα στην Α2 ποιος θα την καλύψει;

Δόθηκε λύση στην Α1 γυναικών με την ανοδο του Πορφύρα στην Α1 κι έτσι το κορυφαίο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 12 ομάδες. Η ΕΟΠΕ και πιο συγκεκριμένα η Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων έχει όμως έναν ακόμα γρίφο να λύσει άμεσα: Ποια ομάδα θα αντικαταστήσει τον Πορφύρα στον 2ο υπό όμιλο στην Α2 γυναικών;

«Δώσαμε καλή λύση στην Α1. Είμαστε αισιόδοξοι και για την Α2», είπε κορυφαίο στέλεχος της ΕΟΠΕ αλλά επί του παρόντος δεν έχει βρεθεί ομάδα για να καλύψει το κενό και ήδη γίνεται συζήτηση και με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας για να γίνει ο όμιλος με 10 ομάδες. Το πρόβλημα θα το έχουν οι ομάδες την περίοδο που θα έχουν το ρεπό τους μετά τον προγραμματισμένο αγώνα με τον Πορφύρα. Αυτό σημαίνει πως εκείνη την περίοδο θα έχουν τρεις εβδομάδες απραξία.

Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι παράγοντες των σωματείων δεν κάνουν σωστό προγραμματισμό ή δεν έχουν επίγνωση των επιπτώσεων για τις παρορμητικές αποφάσεις που λαμβάνουν είτε για το μεγάλο όνειρο (όταν ενθουσιάζονται) είτε για τη μεγάλη πτώση (όταν απογοητεύονται).

2 σχόλια

  • Comment Link Παντοκράτωρ Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 21:24 posted by Παντοκράτωρ

    Υπάρχει ομάδα από τη Β' Εθνική που είναι έτοιμη να καλύψει το κενό.

  • Comment Link ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 21:03 posted by ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

    ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ ΣΤΗΝ Α2 ΔΕΚΤΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΑΛΗΣ ΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ 2 ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-15. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΕΊΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΜΥΤΗΛΙΝΗΣ ΟΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α2, ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΟΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΟΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ 2η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ ΝΑ ΠΕΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ ΣΤΗΝ Α2 ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΣΠΕΔΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΑΛΗΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ