1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
19-08-2015 18:43

Έφτασε στην Αθήνα η Βασκέζ

Στην Αθήνα για λογαριασμό του ΑΟ Μαρκοπούλου έφτασε σήμερα το μεσημέρι η νεαρή πασαδόρος, Άσλει Βασκέζ. 

Η νέα πασαδόρος του Μαρκοπούλου από το Πουέρτο Ρίκο έφτασε σήμερα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου την υποδέχτηκε ο team manager της ομάδας, Πάρης Χαριτωνίδης. 

Η Βασκέζ, απόφοιτος δημοσιογραφίας, αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Caguas Criollas με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Εφέτος θα ενισχύσει την ομάδα του Ιβάνοβιτς, ο οποίος θέλει να πετύχει μία καλή πορεία με την ομάδα του. 

4 σχόλια

  • Comment Link ελενακι Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 11:54 posted by ελενακι

    Αυτος που είναι στην φωτογραφια τι ρολο βαραη?Μου φαινεται ότι είναι ο ανδρας της ΚΑΛΑΡΑ.ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.Αθανατη ΕΛΛΑΔΑΡΑ.

  • Comment Link λούκι Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 10:28 posted by λούκι

    Μόλις τους μάθουν και οι Λατινες στην ....Ανταρκτικη για μεταγραφές.Φαντασου ούτε ο Σέρβος δεν έπεισε Ευρωπαιες να πανε στον Πιστόλια.

  • Comment Link Zil Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 08:38 posted by Zil

    Φτάνει πια με το Μαρκόπουλο που έχουν παραμυθιάσει όλο τον κόσμο που έχουν δαγκώσει τους πάντες χρωστάνε παντού και καμαρώνουν για τις διεθνείς τους παίκτριες με τις ταιράστιες διακρίσεις τα κοριτσάκια που έπαιξαν στο Βαλκανικό με τις δεύτερες ομάδες των άλλων χωρών.
    Μην μας πρήζετε πάλι για την ομαδάρα που έχετε σας είδαμε και πέρισυ πάλι έτσι φωτογραφιζόσασταν με τις τρομερές βραζιλίανες που δεν κατάφεραν να βγάλουν το πρωτάθλημα. Απορώ πραγματικά πως γίνεται να υπάρχουν αθλήτριες και γονείς που εμπιστεύονται αυτόν τον σύλλογο, τόσο απεγνωσμένα ψάχνουν το μέσον για την ΕΟΠΕ?

  • Comment Link Van Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 17:32 posted by Van

    Ελεος με την φοιτήτρια από το πουερτο ρικο Ολυμπιακός,Αρης,Σαντορίνη έχουν φέρει ξένες 3 κλασεις πάνω,κρατείστε λίγο τα προσχήματα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ