1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-08-2015 13:59

Κατεβαίνει στo Mαρκόπουλο η Αλεξάκου

Στο πρόσωπο της 15χρονης Φρόσως Αλεξάκου βρήκε ο ΑΟ Μαρκοπούλου τη νέα ακραία του.
Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της Ευφροσύνης Αλεξάκου. Η Ευφροσύνη Αλεξάκου είναι γεννημένη στις 26 Φεβρουαρίου 2000 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται ως ακραία.

Την περασμένη σεζόν έκανε ντεμπούτο στην Α1 Γυναικών με την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, με την οποία πρωταγωνίστησε κατακτώντας την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΠΣΘ. Η νεαρή Θεσσαλονικιά θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ και αποτελεί σταθερά μέλος της Εθνικής Κορασίδων και Παγκορασίδων με τελευταία τη συμμετοχή της και σπουδαίες εμφανίσεις στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων στην Τουρκία.

Καλωσορίζουμε την Ευφροσύνη στην οικογένεια του ΑΟΜ και της ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link marko2 Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 18:56 posted by marko2

    ομαδα τσαμπα εχουμε καθε χρονο αφου σπανια και στις πολυ καλες μας πληρωνουμε! Δεν αναρωτιεσαι ομως ρε φιλε γιατι ολες οι ελληνιδες και οι ξενες με σοβαρους ατζεντηδες μας εχουνε φραψει στα μαυρα καταστιχα? Για να μη μιλησω για τους προπονητες.

  • Comment Link Μαρκο. Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 11:42 posted by Μαρκο.

    Εξαιρετικες κινησεις αν τις αγοραζουμε ,γιατι αν ερχονται με υποσχετικες μονο και μονο για ναχουμε φετος ομαδα τσαμπα θα μας γυρισει μπουμερανγκ καθως του χρονου θα αρχισουμε παλι απο το μηδεν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ