1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-07-2015 13:45

Ο Άρης αλλάζει επίπεδο

Η επιστροφή του Άρη στην Α1 γυναικών γίνεται με κάθε επισημότητα. Οι κίτρινες οργανώνονται για να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα που θα κλέβει την πράσταση μέσα και έξω από τα γήπεδα.
Για αυτό και στα πρότυπα όλων των μεγάλων ομάδων, ο Άρης δημιούργησε τη δική του ιστοσελίδα για να μαθαίνουν οι φίλοι της ομάδας τα τελευταία νέα της.

Η ανακοίνωση

Στα πλαίσια της αναβάθμισης, για τη καλύτερη ενημέρωση των Μ.Μ.Ε και του φίλαθλου κοινού της ομάδας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δημιουργία της ιστοσελίδας μας στην ηλεντρονική διεύθυνση www.arisvolleywomen.gr . Μέσα από τη σελίδα μας, που θα ανανεώνεται συνεχώς, θα υπάρχουν νέα του γυναικείου τμήματος, των αναπτυξιακών και των ακαδημιών του συλλόγου μας. Παράλληλα θα μεταδίδονται μέσω livestreaming και παιχνίδια των αναπτυξιακών μας τμημάτων. Τέλος, η διοίκηση του γυναικείου τμήματος βόλει, θέλει να ευχαριστήσει τον Γιάννη Μπουσνάκη, για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια του στη δημιουργία του ιστότοπου της ομάδας μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ