1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-06-2015 20:48

Ιβάνοβιτς: «Η απόφαση ήταν εύκολη»

Με στόχο την εύκολη παραμονή στην Α1 παραμένει στη Μαρκόπουλο ο Βέσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. 
Ήταν εύκολη η απόφασή σας να συνεχίσετε και του χρόνου στον ΑΟ Μαρκοπούλου;

«Μετά την εκλογή του κ. Ευαγγελίου ως προέδρου του νέου ΔΣ του συλλόγου ύστερα από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση και λαμβάνοντας υπόψιν την περσινή επιτυχημένη συνεργασία μας, δε θα μπορούσα να αρνηθώ μια πρόταση ανανέωσης. Η απόφαση ήταν εύκολη».

Πότε θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν;

«Φέτος θα ξεκινήσουμε νωρίτερα την προετοιμασία, λόγω του μεγάλου αριθμού νεαρών αθλητριών που θα λάβουν μέρος σε αυτήν, ώστε να είναι έτοιμες να αγωνιστούν στη γυναικεία ομάδα».

Του χρόνου θα έχετε διπλό ρόλο στην ομάδα, αφού θα αναλάβετε και Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων Νεανίδων και Κορασίδων. Τι αλλαγές σκοπεύετε να κάνετε στη λειτουργία της ακαδημίας μας;

«Μεγάλες αλλαγές δε θα χρειαστεί να γίνουν γιατί η κ. Καλαρά έκανε εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με τη Μαρία θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Οι στόχοι σας για τη νέα σεζόν;

«Ο πρώτος μας στόχος είναι η εύκολη παραμονή στην Α1 Εθνική Κατηγορία και η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Ο δεύτερος στόχος μας είναι προετοιμάσουμε και να βγάλουμε νέες αθλήτριες που θα στελεχώσουν στο μέλλον τη γυναικεία ομάδα».

2 σχόλια

  • Comment Link Ροdemos2 Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 06:28 posted by Ροdemos2

    Αυτο που σερνεται σαν πληροφορια ειναι οτι με δυο ακομα ομαδες της Αθηνας συμφωνησαν να κρατησουν χαμηλες εως εξεφτηλιστικες τις αμοιβες των Ελληνιδων να κατεβουν με μικρες που παιζουν τσαμπα και να πληρωσουν μονο αξιοπρεπεις ξενες.Αυτο που ξεχνανε ειναι οτι του χρονου θα πεσουν 3 ,αντε βρε με το καλο.

  • Comment Link Podemos Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 18:46 posted by Podemos

    Είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει ΜΟΝΟ με νέα και άπειρα κορίτσια. Όλες οι άλλες κοπέλες που αχολούνται με το άθλημα δεν περνούν ούτε έξω από το γήπεδο, αφού γνωρίζουν πλέον τη φιλοσοφία των διοικούντων του συλλόγου:
    1. Δεν πληρώνω τι τις παίχτριές μου
    2. Δεν αναγνωρίζω τις οφειλές μου
    3. Φοράω παντελόνια για να μη κρυώνουν τα πόδια μου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ