1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-06-2015 23:25

Το ρωσικό μπλόκο στον Φιλαθλητικό και η εναλλακτική από τη Βοσνία

Και ενώ όλα έδειχναν πως η πρώτη ξένη παίκτρια στην ιστορία του Φιλαθλητικού θα γινόταν η Ναταλία Σιντόροβα μια 26χρονη από τη Μόσχα, ενδεχόμενη απόφαση της Ρωσικής Ομοσπονδίας ίσως να αλλάξει τις ισορροπίες και σαφώς επηρεάσει άμεσα τη λαρισινή ομάδα που ετοιμάζεται για την Α1 Εθνική κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν οι διοικητικοί του Φιλαθλητικού η Ομοσπονδία της Ρωσίας θέλει να απαγορεύσει τις διεθνείς μεταγραφές κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού.

 

 

Αν το αποφασίσει οριστικά αυτό δεν θα δοθούν άλλα πιστοποιητικά μεταγραφών για τη δεδομένη σεζόν, εκτός ειδικών περιπτώσεων. Αυτό σημαίνει πως οι Ρώσοι και οι Ρωσίδες, σύμφωνα με τους διοικητικούς της λαρισινής ομάδας δεν θα μπορούν να εγκαταλείψουν τη χώρα και να αγωνιστούν στο εξωτερικό χωρίς κάποια ειδική άδεια. Όπως και να έχει κάτι τέτοιο φέρνει και καθυστέρηση στις εξελίξεις.

Γι' αυτό αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα και ήδη μέσα στην εβδομάδα θα έρθει μια διεθνής Βόσνια παίκτρια στη Λάρισα για να συζητήσει και αν βρεθεί η χρυσή τομή να υπογράψει. Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν στις επόμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής πάντως έχουν γίνει 3 μεταγραφές καθώς έχουν αποκτηθεί οι: Γεροβασιλείου, Τουσιούδη και Δίρβα.

*Εν τω μεταξύ το Σάββατο το πρωί στο κλειστό της Νεάπολης συγκεντρώθηκαν όλα τα τμήματα υποδομής του Φιλαθλητικού και έλαβαν μέρος στην τελετή λήξης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθησαν μίνι τουρνουά και έτσι αποχαιρέτησαν τη φετινή αγωνιστική σεζόν για να υποδεχθούν το καλοκαίρι. Ωστόσο ένα τμήμα του συλλόγου ακόμα δίνει αγώνες και πρόκειται για τις παγκορασίδες που ετοιμάζονται να παίξουν στο φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΚΕΛ που θα γίνει στο Βόλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (20-21 Ιουνίου).

Ο Φιλαθλητικός μαζί με την ΕΑΛ, τον Ασκληπιό και την Αργώ Βόλου θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Εκεί θα αγωνιστούν αθλήτριες που είναι γεννημένες από το 2000 ως και το 2002. Αξίζει να τονίσουμε πως στην τελετή λήξης πήραν μέρος πάνω από 170 παιδιά. Εκεί βρέθηκαν οι προπονήτριες: Χριστίνα Τσαπραλή, Ειρήνη Παπαιωάννου, Σβέτλα Βασίλεβα, Σοφία Σαμουρέλη και Ελένη Μπαζιάνα. Παρόντες ήταν επίσης οι: αντιπρόεδρος Νίκος Μίχου, ταμίας και υπεύθυνη υποδομών Άσπα Σαΐτη, γενικός αρχηγός Θανάσης Αναγνωστόπουλος, υπεύθυνος υποδομών Μανώλης Πάτρας υπεύθυνος υποδομών και έφορος γυναικείας ομάδας, Βασίλης Ακριβούλης.

eleftheria.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ