1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2015 22:30

Νικολάκης: «Γρήγορη πρόκριση», Ρουμελιώτης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Nα «καθαρίσει» την πρόκριση στον τελικό από τον δεύτερο ημιτελικό ευχήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης, ενώ ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανώλης Ρουμελιώτης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο σερβίς:

«Μετά από την κατάκτηση ενός τίτλου είναι δύσκολο να επαναφέρεις την ομάδα εγκεφαλικά και σωματικά, αλλά τα καταφέραμε και κάναμε το πρώτο βήμα στα πλέι οφς που είναι η πιο σημαντική στροφή του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ μετά και την απώλεια της Κατσαντώνη ξέραμε ότι δεν θα είναι τόσο ανταγωνιστική, αλλά έκανε την προσπάθεια της, ωστόσο εμείς παίξαμε με συγκέντρωση και πήραμε δίκαια τη νίκη», είπε ο Γιάννης Νικολάκης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μανώλης Ρουμελιώτης είπε: «Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και στο πρώτο σετ καταφέραμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο κάτι που δεν συνέβη στη συνέχεια, αφού ο Ολυμπιακός μας πίεσε από το σερβίς χάλασε την υποδοχή μας κι έτσι διευκόλυνε το έργο του. Είναι γνωστό ότι έχουμε αρκετά προβλήματα και τώρα στις μέρες που μεσολαβούν θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ