1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-04-2015 10:38

Εύκολα ο Πανναξιακός την ... προβληματισμένη ΑΕΚ

Σε μία δυνατή προπόνηση, ενόψει των επικείμενων ημιτελικών των πλέι οφ μετέτρεψε ο Πανναξιακός το εντός έδρας φιλικό με την ΑΕΚ, την οποία νίκησε 3-0 και της στέρησε έστω και προσωρινά την Κατσαντώνη. 
Σε ένα παιχνίδι που το σκορ ήταν άνευ σημασίας οι δύο προπονητές δοκίμασαν διάφορα σχήματα ενόψει των πλέι-οφ του πρωταθλήματος που αρχίζουν την Μ. Τετάρτη.

Ο Ατάνας Πετρόφ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του δεν είχε στην διάθεση του την Σέρβα Μίλιτσα Γιόβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά όλα δείχνουν πως στην πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί κανονικά.

Από την πλευρά της ΑΕΚ ο προπονητής της, Μανώλης Ρουμελιώτης ήταν αρκετά προβληματισμένος με την ομάδα του καθώς πλέον έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό της Κατσαντώνη στο 3ο σετ, χωρίς ωστόσο να έχει εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της.

Η αποστολή του Πανναξιακού θα αναχωρήσει από την Νάξο την Κυριακή το απόγευμα για τον Πειραιά, για τον πρώτο αγώνα των Πλέι-οφ του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Μ. Τετάρτη στην Κυψέλη.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-15, 25-20)

1 σχόλιο

  • Comment Link volfan Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 09:15 posted by volfan

    έγινε χτες ο μεγάλος ημιτελικός βακίφ-βίτρα. πουθενά δε θα δούμε ένα ποστ, κάτιτις ρε παιδιά; εδώ μιλάμε για ματσάρα.
    κάτι για το σημερινό τελικό;
    περαστικά στην ιωάννα, έχει κάνει ωραία χρονιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ