1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2015 23:47

Φινάλε με νίκη και την 6η θέση το Μαρκόπουλο, χωρίς βαθμό ο Ηρακλής

Χωρίς να δυσκολευτεί, το Μαρκόπουλο επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στην 6η θέση. Ο γηραιός αποχαιρέτισε την μεγάλη κατηγορία με το αρνητικό ρεκόρ των 20 ηττών σε ισάριθμα παιχνίδια.

«Το τέλος είναι ευχάριστο και νομίζω ότι με την 6η θέση που πήραμε στην τελική κατάταξη πετύχαμε το μάξιμουμ έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά και έχοντας μια αρκετά νεανική ομάδα», είπε ο Βέσκο Ιβάνοβιτς και συμπλήρωσε: «Σήμερα ο αγώνας ήταν τυπική διαδικασία, αλλά θέλαμε να κλείσουμε τη σεζόν με μια ακόμη νίκη και παίξαμε μα συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Tα σετ: 3-0 (25-17, 25-16, 25-13)

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Ιβάνοβιτς): Δικαιούλια, Γιαννέλου, Κάρπεντερ, Γιάνκοβα, Ψωμά, Λιάγκη, Κοκκίου-λ / Πολυδώρου Γιαννέλου Χ.,
ΗΡΑΚΛΗΣ(Τσιάρας): Βέλλιου, Στεφανίδου, Καράτερζη, Ηλιάδη – Μάνου, Καραφουλλίδου, Τουκμενίδου, Δαμιανίδου –λ / Δάρδα
*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα δημοσιευτούν το πρωί της Δευτέρας.

4 σχόλια

  • Comment Link aekfan Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 09:57 posted by aekfan

    βέλλιου έλα στην αεκάρα !!
    είσαι ταλέντο και σε θέλουμε !!

  • Comment Link nacho32 Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 21:04 posted by nacho32

    Γειά σας φίλοι Ηρακληδείς δεν πειράζει μην μασάτε με την πτώση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ,με το θέμα αδειοδότησης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, με τον υποβιβασμό του μπάσκετ που δεν νομίζω να πέσετε έχετε ελπίδες άλλες 6 αγωνιστικές. Τουλάχιστον ανεβαίνει το ποδόσφαιρο το θέμα είναι τι γίνεται με τους "ανθρώπους" που τρέχουν σε διοικητικό επίπεδο τις ομάδες στο κάθε άθλημα όχι μόνο στον Ηρακλή αλλά και σε άλλες ιστορικές ομάδες; Από έναν ταλαιπωρημένο Αεκτζή με ταπεινότητα και σεβασμό προς το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΡΑΙΟΥ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ... ΠΑΡΑΓΩΝΤΩΝ

  • Comment Link Lef Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 14:38 posted by Lef

    Κι εγώ νομίζω ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί πλακοραφή! Όχι μόνο εμάς τους Ηρακληδείς, αλλά και τους ίδιους τους παίχτες.
    Ok η ομάδα πάει τρένο, έχει 22 στις 22 νίκες, αλλά τί γίνεται με το ΑΦΜ; δηλαδή αν είναι να έρθεις πρώτος και στα μπαράζ ανόδου και να μην ανέβεις τελικά... μεγάλο δούλεμα ρε φίλε :-(

  • Comment Link Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 21:36 posted by Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ

    Αυτο ειναι φιλοι μου. 20 στα 20. Φετος ο μεγαλος ο ανεπαναληπτος παραγοντας διδαξε το πως να χτισεις ομαδα για να πετυχεις το απολυτο. Νομιζετε οτι ειναι ευκολο να φτιαξεις ομαδα που να κανει 20 στα 20 ηττες; Οχι δεν ειναι ευκολο. Πρεπει να εισαι πολυ μα πολυ ασχετος και ναι ευτυχως στην Αγ. Δημητριου υπαρχουν πολλοι ασχετοι που παραδιδουν μαθηματα. Φουντο για το γυναικειο βολει, το γυναικειο πολο, το ανδρικο μπασκετ. Μιλαμε για απιστευτες ικανοτητες. κι ομως ειναι ακομα εκει. Κατι τετοιες στιγμες θυμαμαι την παλια ελληνικη ταινια " υπαρχει και φιλοτιμο". Αληθεια ρε τσακαλακια υπαρχει καθολου; Φυγετε χτες, ειστε ακρως επικινδυνοι. Αληθεια η ανδρικη ομαδα θα παιξει Α1 αν ανεβει; Κατι για ΑΦΜ παλι διαβασα στα γνωστα οπαδοδημοσιογραφικα sites. Τι λετε, τωρα το θυμηθηκατε παλι; Καποιος να απαντησει; Καλα ρε πλακα κανω.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ