1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-03-2015 23:53

«Κλείδωσε» την κορυφή με διπλό στη Νάξο

Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής για την 20η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 τον Πανναξιακό εκτός έδρας και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, κερδίζοντας το πολύτιμο αβαντάζ έδρας.
Στο κατάμεστο κλειστό της Νάξου οι δύο ομάδες έδωσαν μια φοβερή μάχη για τη νίκη με τις ερυθρόλευκες να κάνουν σπουδαία ανατροπή στο β’ σετ όταν το 22-19 έγινε 22-22 και 24-26, όμως το ίδιο έκανε κι ο Πανναξιακός στο δ’ σετ. Εκεί ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 12-16 όμως η γηπεδούχος ομάδας με ένα εκπληκτικό σερί 13-1 (!) πήρε το σετ.

Στο τάι μπρέικ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 7-8, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει με 8-12 και να φτάνει στη νίκη.



Ατάνας Πετρόφ: «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και φάνηκε αυτό κι από την εξέλιξη που είχε ο αγώνας. Ήαν ένα πραγματικό ντέρμπι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε κάποια λάθη που κάναμε στα τελειώματα κάποιων σετ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Πανναξιακού. Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο μας σε κάθε παιχνίδι και δεν το έχω συναντήσει πουθενά αλλού αυτό».

Γιάννης Νικολάκης: «Ηταν ένα παιχνίδι ντέρμπι, σε μια έδρα πάρα πολύ δύσκολη αλλά επίσης πάρα πολύ κόσμια. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στη 2η θέση  και ότι κέρδισε σε αυτό το γήπεδο τον Παναθηναϊκό, ο Πανναξιακός που είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Γνωρίζαμε ότι έχει ρυθμό λόγω και των ευρωπαϊκών αγώνων και έπρεπε να δείξουμε πολύ μεγάλη υπομονή. Όταν μια ομάδα έχει δυνατά παιχνίδια αποκτά ρυθμό. Κυρίως στο δεύτερο σετ η ομάδα μας έδειξε υπομονή και ενώ ήταν πίσω στο σκορ το ανέτρεψε. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και παρότι κάναμε ένα κακό τέταρτο σετ στο τάι μπρέικ ήταν σημαντικό ότι όλα τα κορίτσια ήταν μια γροθιά και πήραν ένα μεγάλο διπλό. Δεν με απασχολεί που χάσαμε πόντο ίσα ίσα θέλουμε τέτοια δυνατά παιχνίδια που θα μας κάνουν καλύτερους μέσα στο τερέν. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη νίκη και προχωράμε για τα παιχνίδια που απομένουν».

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Πετρόφ): Σαλούστρου 4 (2/2 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Γιόβιτς 14 (11/27 επ., 3 μπλοκ, 35% υπ - 19% άριστες), Τσέσλιαρ 6 (2/5 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Τοτσίδου 13 (8/30 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ, 39% υπ - 39% άριστες), Εμμανουηλίδου 14 (9/16 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ), Τσβετάνοβα 23 (16/45 επ., 3 άσοι, 4 μπλοκ),  Κελεσίδου –λ (14% υπ - 11% άριστες) / Πολίτη –λ, Κιουτσιούκη, Διώτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Νικολάκης):  Γιώτα 9 (3/12 επ., 2 άσοι, 4 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 13 (6/11 επ., 6 άσοι, 1 μπλοκ), Βέσοβιτς 18 (16/34 επ., 2 άσοι, 29% υπ. – 21% άριστες), Μπραμπόροβα 15 (9/21 επ., 3 άσοι, 3 μπλοκ, 40% υπ. – 17% άριστες), Χριστοδούλου 1 (1/4 επ.), Νέσοβιτς 13 (8/35 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ), Κονόμι –λ (46% υπ. – 21% άριστες) / Κωνσταντίνου, Λαμπρούση, Τέζα 2 (2 άσοι).
 



22 σχόλια

  • Comment Link παοκ για ζωη Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 13:26 posted by παοκ για ζωη

    και για το βολει ανδρων για νταμπλ μιλουσατε και πορειες στην ευρωπη αλλα τα πραγματα σαν ηρθαν μπουμερανγκ φιλοι ολυμπιακοι οι τιτλοι κατακτιουνται μεσα στο γηπεδο και οχι στις δηλωσεις στα λογια και στις συνεντευξεις τυπου

  • Comment Link posted Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 13:14 posted by posted

    συγνωμη φιλε εγω δεν θα την ελεγα αναβαθμιση μαλλον το αντιθετο οταν μια διαγωνια δεν μπορει να ποιασει σε κανενα παιχνιδι ουτε 30% αποτεκεσματικοτητα στη επιθεση τοτε τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα απο μια διαγωνια που σηκωνει το μεγαλυτερο βαρος των επιθεσεων περιμενεις περισσοτερα πραγματα και οχι οταν πηγαινει η μπαλα σε αυτη να την στελνει συυνεχεια αουτ και να δινει ξεκουραστους ποντους στο αντιπαλο

  • Comment Link eleos Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 10:59 posted by eleos

    Καταρχάς η ομάδα είχε σχεδιαστεί με έναν Α τρόπο, και κατέληξε να είναι αρκετά διαφορετική λόγω τραυματισμών και άλλων ατυχιών (βλ. στεπανένκο).
    Λογικό είναι να χαθεί η ομοιογένεια με τις τόσες αλλαγές που έγιναν, ακόμα και μέσα στην χρονιά.
    Πάντως η Νέσοβιτς είναι σίγουρα αναβάθμιση από την Μποσκάτσι, και πιστεύω ότι με αυτήν την κίνηση γίναμε ξανά το αδιαφιλονίκητο φαβορί για ένα ακόμα νταμπλ.
    Γι'αυτό αγαπητοί αφήστε την (αγνή) ανησυχία για την ομάδα μας και αρχίστε να ανησυχείτε για τις δικές ομάδες.

  • Comment Link real Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 17:20 posted by real

    giati μαλλον δεν θελεις να καταλαβης.Ακου αγαπητε, σε ενα πρωταθλημα που δεν υπαρχει ανταγωνισμος εσυ αισθανεσαι μαγκας γιατι παιρνεις ασσους χωρις υποδοχη απεναντι σου.Και δεν μας λες πως αισθανεσαι οταν η Φιτσουλοβα παιρνει για πλακα ασσους σ'αυτες που τα ταχωσες χοντρα για να εχης υποδοχη και υποδοχη δεν εχεις.Για τελευται φορα σου επαναλαμβανω οτι τα συγκριτικα στοιχεια που παραθετεις δειχνεις οτι μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως σε ενα πρωταθλημα που δεν εχει καμμια σχεση με αυτα των δυο προηγουμενων ετων εσυ προσπαθεις να βρης συγκρισεις.Αφου λοιπον εχεις ολα αυτα τα καταπληκτικα στατιστικα θα επρεπε να εισαι ομαδα προτυπο,και οχι να πηγαινεις στη Ναξο με την ψυχη στο στομα και να πανηγυριζεις που κερδισες 3-2.

  • Comment Link aekfan Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 21:09 posted by aekfan

    @giati, να θυμήσω μόνο ότι φέτος το άθροισμα της δυναμικότητας του πρωταθλήματος είναι το 60-70% του περσινού, άρα για να είναι σωστή η αριθμητική πρέπει να κανονικοποιηθεί έτσι ώστε τα στατιστικά να έχουν την ίδια βάση απεικόνισης. Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη σε ένα θεσμό που έχει πάρει την κατηφόρα. Βλέποντάς τον απόψε ξανά, μου φαίνεται ότι είναι χειρότερος από πέρσι. Η κοσμά είναι παιχτάρα. Για τη ράντι τι να πούμε, αυτή κι αν είναι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ