1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-02-2015 16:36

Αναβάλλεται το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Αναβολή του αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Κλειστό του Μίλωνα την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 20.30, αποφασίστηκε νωρίτερα, μετά τη σύσκεψη Αστυνομίας και των εκπροσώπων των δύο ομάδων. 

Το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών επρόκειτο να γίνει στο Κλειστό του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, αφού το γήπεδο του Ιωνικού είχε ξανά πρόβλημα. 

Η Αστυνομία ζήτησε για τη διεξαγωγή του αγώνα να παρθούν κάποια επιπλέον μέτρα από την «Ένωση», κι αφού δεν ήρθαν σε συμφωνία, αποφάσισε να μην αναλάβει την ευθύνη. 

2 σχόλια

  • Comment Link spycode Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 15:49 posted by spycode

    Βαρεθηκαμε τα ευχολογια και τα αν και τα θα.Υπαρχει πολιτεια η οχι;υπαρχει κρατος με νομους η ειναι ενα χαμαιτυπειο;τοσα χρονια λενε λενε λενε και μολις πεθανει καποιος γραφουν δακρυβρεχτα σχολια οι δρακουλες με στυλο.Καντε μια πρωτοτυπια για τα ελληνικα δεδομενα.Σε αγωνες βολλευ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ καθε αντρας θα συνοδευεται απο γυναικα η απο ενα παιδι.Παρεες αντρων (ανω των δυο )θα πρεπει να εχουν μαζι τους υποχρεωτικα ενα παιδι και γυναικα.(η εισοδος ειναι ελευθερη για γυναικοπαιδα).Υπαρχουν και αλλα μετρα ανεξοδα αλλα σταματαω προς το παρων εδω.

  • Comment Link 666 Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 14:45 posted by 666

    Επικρατησε η λογικη!! Οταν πριν απο μια βδομαδα εγιναν επεισοδια μεταξυ οπαδων του Πανιωνιου και της Αεκ στη Νεα σμυρνη, μονο τρελος πρεπει να σαι, για να βαζεις τετοιο παιχνιδι (αεκ-παο) στη νεα σμυρνη!! Εκτος και αν θελουν να υπαρξει νεκρος!!! Καθε φορα που παιζει καποιος στη Νεα Σμυρνη υπαρχει θεμα!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ