1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-01-2015 21:35

Μεμετζή: «Η ήττα δεν αλλάζει τους στόχους μας»

Σταθερός στους στόχους του είναι ο ΑΟ Θήρας παρά την ήττα από τον Πανναξιακό, σύμφωνα με την τεχνικό της ομάδας, Ελένη Μεμετζή. 
«Δυστυχώς παίζοντας σχεδόν σε όλο το ματς χωρίς υποδοχή δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η ήττα δεν αλλάζει τους στόχους μας, απλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Πανναξιακός. Είχαμε πάρα πολύ άγχος και δεν ξέρω το γιατί».

4 σχόλια

  • Comment Link aekfan Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 12:37 posted by aekfan

    Αν καταλαβαίνω καλά, στο χέρι της άεκ είναι τα πλέι-οφ. Κάνω λάθος; Δεν πρέπει να χάσει η άεκ βαθμούς σε μαρκόπουλο ή ηλιούπολη, με δεδομένο ότι θα κάνει ήττες με παο/οσφπ μέσα και νάξο έξω;

  • Comment Link real Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 09:52 posted by real

    Αγαπητη Ελενη με ολο το σεβασμο και την προσωπικη συμπαθεια που σου εχω,δεν ειναι δυνατον να μιλας για υποδοχη οταν την ομαδα την εφτιαξες με δικες σου αποκλειστικα επιλογες,ουτε για αγχος που δεν το δικαιολογεις.Για ολα υπαρχει εξηγηση,αλλα και λυσεις.οι οποιες εχουν να κανουν με τον τροπο και την ποιοτητα δουλειας.Δυστυχως στον αθλητισμο δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις και παραξενες συνταγες.Δες κατα τη γνωμη μου τι πρεπει να διαφοροποιησης στα προαναφερθεντα και με υπομονη μεχρι τα πλει-οφ εχεις καιρο για να παρουσιασης αυτα που πρεπει και θελεις.Αλλωστε και αξιολογες παραστασεις σαν αθλητρια ειχες,αλλα και με αξιολογους προπονητες εχεις δουλεψει.Καλη επιτυχια στη συνεχεια.

  • Comment Link ελενακι Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 07:37 posted by ελενακι

    ετσι και οι παραγοντες της θηρας ξερανε από βολλευ με 200 χιλιαδες μπατζετ θα σου ελεγα ελενη τι ευχαειστημενη εισαι.καλα τα λεη ο ελεος. στην πυρα.

  • Comment Link eleos Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 19:35 posted by eleos

    ελεος ρε μεμετζη,πηρε η ομαδα μια επταδα μεταγραφες για να κερδιζει τον ηρακλη και τα ανατολια;και οι στοχοι σοι ειναι να μπεις εξαδα η να παραμεινεις κατηγορια;ελεος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ