1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-01-2015 18:20

«Κανείς δεν περνά εύκολα από την Σαντορίνη» (video)

Τον Πανναξιακό υποδέχεται την Τρίτη (27/01) ο Αο Θήρας σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι το πιο δυνατό της 13ης αγωνιστικής. Οι πρωταγωνίστριες του ΑΟ Θήρας που προπονούνται σκληρά αυτές τις μέρες, μίλησαν για το ματς. 
Η Νίκη Μουντάκη δήλωσε: «Ο Πανναξιακός αυτή τη στιγμή κάνει μία πολύ καλή πορεία. Είναι αρκετά φορμαρισμένος και προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες με την Λε Κανέ και τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ κρίσημος αγώνας γιατί αν πάρουμε τους 3 βαθμούς, θα μπούμε στην τετράδα. Πάμε για μία καλή εμφάνιση και τη νίκη. Οι προπονήσεις αυτές τις μέρες είναι διπλές και πολύ σκληρές για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται».

Η Μαρία Οικονομίδου είπε: «Στόχος μας είναι η τετράδα και μπορούμε να το καταφέρουμε. Έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας ότι κανένας δεν περνά εύκολα από τη Σαντορίνη. Μία καλή εμφάνιση μπορεί να μας φέρει το αποτέλεσμα».

Η Άννα Καββαθά συμπλήρωσε: «Έχουμε αποδείξει και με Ολυμπιακό και με Παναθηναϊκό πως στην έδρα μας και με τον κόσμο δίπλα μας, μπορούμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κι ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Η Νάξος είναι μία πολύ καλή ομάδα, μακάρι να είμαστε καλά για να μπορούμε να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ