1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2015 22:14

Πρόεδρος Μοντάνα: «Μας εγκατέλειψε ο Πετρόφ για τον Πανναξιακό»

Εξαλλοι είναι στη Βουλγαρία με την απόφαση του Βούλγαρου προπονητή Ατανάς Πετροφ να αφήσει στα «κρύα του λουτρού» την Μοντάνα για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού.
Αν και ο Πετρόφ φέρεται να ευχαρίστησε την διοίκηση όταν αποχώρησε, στη πραγματικότητα αυτή δεν ήταν ενήμερη για την απόφαση του να αφήσει τον πάγκο της Μοντάνα και να πάει στον Πανναξιακό. Τόσο ο πρόεδρος της Μοντάνα Στογιάν Κοστόφ, όσο και ο Δήμαρχος της πόλης Ζλάτκο Ζίβκοφ εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τη συμπεριφορά του Πετρόφ.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Ατανάς Πετρόφ. Είναι εξαιρετικά άδικη πράξη εκ μέρους του. Δέχτηκε μια πρόταση από την Ελλάδα και αμέσως μας εγκαταλείψε. Πέταξε όλη την προσπάθεια που κάνουμε από το καλοκαίρι. Το χειρότερο είναι ότι δε μπήκε στο κόπο να μας ενημερώσει για την απόφαση του να πάει στην Ελλάδα, ούτε και μας έδωσε χρόνο για να μπορέσουμε να βρούμε νέο προπονητή».

Η Μοντάνα βρίσκεται στην 2η θέση στη βαθμολογία της βουλγαρικής Λίγκας και η διοίκηση αναζητά τον αντικαταστάτη του Πετρόφ που ήδη βρισκεται στη Νάξο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ