1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2015 22:08

Σεφτέ στη Χαλάστρα η Ηλιούπολη

Μετά από έξι σερί ήττες, και αφού έχασε με κάτω τα χέρια το πρώτο σετ στο κλειστό της Χαλάστρας, η Ηλιούπολη από το β’ σετ και μετά άλλαξε ταχύτητα, θυμήθηκε τον καλό εαυτό της και πανηγύρισε μια τεράστια νίκη με 3-1 επί των Μακεδόνων.
Η ομάδα των Κυμίνων στο πρώτο σετ μετά το 4-4 πάτησε γκάζι και έφτασε να προηγείται με 17-5 κάνοντας εύκολα το 1-0, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική.

Οι αλλαγές στην περιστροφή της Ηλιούπολης και κυρίως η βελτίωση της υποδοχής σε συνδυασμό με την πίεση που άσκησε από την γραμμή του σερβίς έφερε πολύ εύκολα το τελικό 3-1 με την ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη να είναι πλέον στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η γνώμη του πάγκου

Μανώλης Σκουλικάρης: «Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Μείναμε στο καταπληκτικό πρώτο σετ και στη συνέχεια χάσαμε την συγκέντρωση μας, ιδιαίτερα στην υποδοχή με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και ως ένα βαθμό μπορώ να την χαρακτηρίσω και νίκη παραμονής. Βέβαια είναι ακόμη νωρίς αφού είμαστε στις αρχές του β' γύρου, αλλά είναι μια σημαντική ψυχολογική ένεση και εφόσον κερδίσουμε τον Ηρακλή την άλλη εβδομάδα θα είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Τα σετ: 25-9, 15-25, 17-25, 17-25

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Αλεξάκου, Νέβιλ, Πολυνοπούλου, Δρακουλίδου, Γιαννούλη, Γάτση, Αναγνώστου –λ / Μυρίδου –λ, Καραφουλλίδου, Γκοβεδάρου, Χαραβελούλη

Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Μπόκα, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Αλέξις, Έντουαρντς, Πατεράκη, Αργυροπούλου –λ / Γεωργίου, Μπανίκα Σ., Καπέλλου

*Τα στατιστικά στοιχεία θα είναι διαθέσιμα την Δευτέρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ