1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2015 17:06

Εμμανουηλίδου: «Δεν γνωρίζουμε το ταβάνι μας»

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου εκτός από την χαρά της νίκης επί της Λε Κανέ στον πρώτο αγώνα των «16» του Τσάλεντζ Καπ, έχει και έναν επιπλέον λόγο να χαίρεται και ο λόγος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου της MVP για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP κι αποτελεί μια τονωτική ένεση, ενώ συνδυάστηκε και με μια σημαντική νίκη της ομάδας μου», ήταν το πρώτο της σχόλιο και συνέχισε: «Αγωνιστική με αγωνιστική ανεβαίνουμε ένα σκαλί. Πέρσι δεν είχαμε κερδίσει κανέναν από τους τρεις μεγάλους της Αθήνας και τα καταφέραμε τώρα. Και κάτι τέτοια παιχνίδια όπως με την ΑΕΚ και την Λε Κανέ αποτελούν μια δικαίωση της σκληρής δουλειάς που κάνουμε από την πρώτη μέρα».

Ο Πανναξιακός είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ήδη στους ‘16’ του Τσάλεντζ Καπ έχοντας κάνει και το πρώτο βήμα (μετά τη νίκη του με 3-0 επί της Λε Κανέ) για να βρεθεί στους ‘8’ της διοργάνωσης κι η ίδια απολαμβάνει την κάθε στιγμή μη βάζοντας όρια για τη συνέχεια…

«Κάθε φορά πιστεύουμε ότι έχουμε φτάσει στα όρια μας, αλλά κάθε φορά που έχουμε μια νέα πρόκληση καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε ακόμη καλύτερα. Κι αυτό ίσως εξηγείται από το γεγονός ότι έχουμε πολλά νέα πρόσωπα συγκριτικά με πέρσι και συνεχώς βελτιωνόμαστε. Από κει και πέρα έχουμε ένα τεράστιο αβαντάζ που δεν είναι άλλο από τον κόσμο της Νάξου και μακάρι να τους είχαμε μαζί μας και στους εκτός έδρας αγώνες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ