1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
21-12-2014 00:29

Ρουμελιώτης: «Παλέψαμε μέχρι τέλους»

Στα λάθη που έκανε η ΑΕΚ και έδωσε πόντους στον Πανναξιακό, στάθηκε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Μανώλης Ρουμελιώτης. 
«Παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και αυτό είναι και το κέρδος της φετινής χρονιάς για την ομάδα. Από αυτό το κομμάτι είμαι χαρούμενος, αλλά σήμερα κάναμε λάθη ειδικά στο 7-1 και δώσαμε το δικαίωμα στον Πανναξιακό να επιστρέψει. Καλύψαμε τη διαφορά αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και καλές γιορτές σε όλους».

4 σχόλια

  • Comment Link aekfan Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 15:06 posted by aekfan

    το άλλο με τις ακαδημίες που κλαίνε, είναι ψέμα απείρου διαμετρήματος. Πάει για όσκαρ. Το άφησα ασχολίαστο γιατί ξεπερνά τη φαντασία.

  • Comment Link aekfan Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 15:00 posted by aekfan

    Αφήνοντας κατά μέρους αυτόν τον παραληρηματικό λόγο, με την τσβετ δεν έγινε τίποτα. Μάλιστα για να είμαστε δίκαιοι αυτή προκαλούσε σε κάθε φάση με το "πάρτα". Όλοι παραδεχόμαστε ότι είναι εξαιρετική αθλήτρια. Αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Για τη συμπεριφορά των οπαδών στη σία, ήταν πράγματι απαράδεκτη και εκφράζει τη μειοψηφία. Ελπίζουμε να κατανοεί η σία ότι για τη μεγάλη μερίδα των φίλων είναι μια εξαιρετική ανάμνηση και ελπίζουμε να ξαναείναι στην ομάδα και στις ακαδημίες. Λυπόμαστε για μια μικρή μερίδα που την αποδοκίμαζε. Για τα υπόλοιπα, σαφώς καλύτερη ομάδα η νάξος και δίκαια κέρδισε. Ευχόμαστε το καλύτερο. Για το "φίλο του αθλήματος", είναι αναγκαίο όποιος ποστάρει δημοσίως, στοιχειωδώς να μπορεί να γράψει και να συντάξει και να μπορεί να αποδώσει ένα μίνιμουμ νόημα και όχι ασυναρτησίες. Τουλάχιστον να είναι παράδειγμα ο παόν και στην ταλαίπωρη ελληνική γλώσσα. Δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής. Συγχαρητήρια στη νάξο και ειδικότερα στις κωνσταντίνα, αφροδίτη και σία.

  • Comment Link θεόφιλος Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 14:22 posted by θεόφιλος

    Φιλε του αθληματος, δεν μας λες τι εγινε πραγματικα αντι να κατηγορεις; Δεν διαβασαμε να εγινε κατι, εσυ που τα ξερεις , ησουν μεσα;

  • Comment Link ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 11:17 posted by ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

    Κύριε Μπόβαλη που είστε ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος ,πως ανέχεστε όλα αυτά που συνέβησαν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ,το ξέρετε ότι εκλεγάν τα κοριτσάκια ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σας,το μέλλον της Α.Ε.Κ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ... και έλεγαν ότι εμείς δεν είμαστε με αυτούς ,Κυριε ΔΟΥΚΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΆΨΕΙ, ΓΙΑ ΣΑΣ ,ΟΦΕΊΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΆΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΗΣ , Κύριε Ρουμελιώτη παραδεχτείτε την ήττα σας και τα ψέματα τελείωσαν, καλά κάνατε και καλούσατε όλη την εβδομάδα τον κόσμο σας , άλλα δύστυχος ...ούτε αυτός δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα ,μόνο να δείξει το ήθος σας , μπορέσατε όλοι ....εσύ ούτε μια καλή κουβέντα , ο πελαργός της ομάδας σου και κομπλεξικιά μόνο χειρονομίες στην τσβετανοβα ήξερε να κάνει, τι να κάνουμε η Γκαμπι της Νάξου , είναι πολύ καλύτερη , ούτε στο νυχάκι της δεν φτάνει η Ιβάνοβα, το αποδεικνύουν και οι αριθμοί , ( εδώ έπρεπε να κάνει κάτι η διαιτητής) ,αντί να παίζει. ο πελαργός έκανε χειρονομίες...και απαράδεχτα τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν για την Τοτσίδου που έχει στην καρδιά της, την Α.Ε.Κ....που σας στήριξε τόσο πολύ στο παρελθόν τα χανουμάκια , έδειξαν για άλλη μια φορά το ήθος τους .....μήπως το βρήκε κάνεις.....???? δύστυχος δεν αναβαθμίζουμε έτσι το Βόλεϊ ..το υποβαθμίζουμε και διώχνουμε τον κόσμο από τα γήπεδα ...που τον έχουμε τόσο πολύ ανάγκη .
    Μπράβο στην Νάξο ,για την πορεία της , και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην ευρωπη , και πραγματικά οι άνθρωποι του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν έχουν ήθος και το δείχνουν παντού, σε κάθε τους εκδηλώσει , ξεκινώντας από τοις παίκτριες που έχουν στην ομάδα , που με τόση σκληρή δουλειά δεν υπάρχει σε άλλη ομάδα τέτοιο κλίμα,μεταξύ τους , Όλο το προπονητικό team και τους αφανείς ήρωες , την διοίκηση , που παραμένει και σιωπηρά , δουλεύει σκληρά για όλες αυτές της επιτυχίες και όλοι μαζί προχωράνε , απ ότι φαίνεται χτίζουν μέρα με την ήμερα , ένα δυνατό όνομα και την φανέλα της ομάδας τους...
    Παράδειγμα , ΣΕ ΟΛΑ , Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ