1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2014 23:08

Το «τρένο» πέρασε από τη Χαλάστρα

Η πορεία του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε ούτε στη Χαλάστρα. Οι πράσινες επικράτησαν με 3-0 των Μακεδόνων και συνέχισαν την αήττητη πορεία του φτάνοντας στις 9 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Η ομάδα του Γιώργου Ρούση πήρε πολύ εύκολα το πρώτο σετ, ωστόσο από το β’ σετ και μετά οι Μακεδόνες ήταν πιο ανταγωνιστικοί. Πιέζοντας την υποδοχή του ΠΑΟ προηγήθηκαν με 8-6 και είχαν το προβάδισμα μέχρι το 10-9 με τις φιλοξενούμενες να απαντούν ξεφεύγοντας 10-13 και 13-19 για να ακολουθήσει πεντάλεπτη διακοπή λόγω πτώσης του ρεύματος. Με την επανέναρξη ο ΠΑΟ έκανε το 0-2, ωστόσο στο γ’ σετ βρέθηκε να χάνει με 16-11 χάρις σε ένα εξαιρετικό σερί της Δρακουλίδου στο σερβίς.

Μετά το τεχνικό τάιμ άουτ όμως οι όροι αντιστράφηκαν, ο Παναθηναϊκός με δικό του καλό σερί από τη γραμμή του σερβίς προσπέρασε 17-18 και όταν το 19-20 έγινε 19-22 όλα κρίθηκαν.

Σκουλικάρης: «Εμείς είχαμε περισσότερο άγχος απ’ ότι θα έπρεπε και κάναμε πάρα πολλά αδικαιολόγητα λάθη. Θαρρείς και παίζαμε κάποιο ντέρμπι. Στο τρίτο όταν μειώσαμε τα λάθη μας και στρώσαμε την υποδοχή θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι

Ρούσης: «Ήμασταν σοβαροί στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας επηρέασαν οι συχνές διακοπές αλλά και το κακό γήπεδο, ωστόσο κρατάμε τη νίκη και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και εδώ για να μας στηρίξει»

Τα σετ: 12-25, 18-25, 22-25

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Αλεξάκου, Νέβιλ, Πολυνοπούλου, Δρακουλίδου, Γιαννούλη, Γάτση/ Αναγνώστου –λ , Μυρίδου-λ Χαραβελούλη, Καραφουλλίδου, Σπανού, Γκοβεδάρου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ρούσης): Μεταξά, Καββαδία, Μερτέκη, Βίλκου, Τσίμα, Πατσέκο/ Ρόγκα –λ,Παπαδοπούλου, Τσατσούρι.
*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα δημοσιοποιηθούν αύριο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ