1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-12-2014 18:45

Οι Volcans ευχαριστούν τον ΑΟ Μαρκοπούλου

Η αγάπη των Volcans για τον ΑΟ Θήρας είναι γνωστή. Οι φίλοι της ομάδας της Σαντορίνης βρέθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο του ΑΟ Μαρκοπούλου, και με ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα τους στο facebook ευχαριστούν την ομάδα των Μεσογείων για τη φιλοξενεία, παρά τα μικροπροβλήματα που υπήρχαν. 
Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ προς την διοίκηση του Μαρκόπουλου και τους υπεύθυνους του Κλειστού όπου έγινε ο αγώνας για την φιλοξενία τους και την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι μας, καθώς μας επέτρεψαν να κάνουμε ότι είναι σωστό για την ομάδα μας (να φωνάζουμε στο πλευρό της , να περάσουμε τύμπανο στον αγωνιστικό χώρο και διάφορα πανιά) σε αντίθεση με κάποιους κύριους στην Νάξο που νόμιζαν οτι ο αγώνας γίνεται σε εκκλησία...
Κατα την διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξαν κάποια υβριστικά συνθήματα σε βάρος των διαιτητών καθώς το παιχνίδι κυλούσε με 80-20 σφυρίγματα υπέρ της ομάδας του Μαρκόπουλου και δίνοντας υπέρ του τουλάχιστον 5-6 πόντους οι οποίοι ήταν καθαρά πόντοι για τον Α.Ο.ΘΗΡΑΣ....αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό γιατί ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας είχε όλα τα κορίτσια στην διάθεση του μετά απο τραυματισμούς και εκείνα απο την πλευρά τους έδειξαν πως ήθελαν την νίκη και την πείρα όπως και να έχει.
Μέσα σε αυτά τα υβριστικά συνθήματα υπήρξε κάποια παρεξήγηση μεταξύ των αντίπαλων κερκίδων καθώς ήταν αρκετός ο κόσμος στο πλευρό του Μαρκόπουλου, όμως οι άνθρωποι του γηπέδου μαζί με την αστυνομία επανέφεραν την τάξη με πολύ όμορφο τρόπο.
Στο τέλος αρκετοί απο τους οπαδούς, αστυνομικούς και ανθρώπους του Κλειστού ήρθαν να μας συγχαρούν για το παιχνίδι και εμείς απο την πλευρά μας για την νίκη τους και να ανταλλάξουμε φιλικές κουβέντες.
Μπράβο στην ομάδα του Μαρκόπουλου για την νίκη της, της ευχόμαστε ότι καλύτερο και θα τους υποδεχτούμε με πολύ χαρά στο γήπεδο μας στην επανάληψη.
Ευχαριστούμε για όλα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ