1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-12-2014 18:52

«Ελπίζουμε να συνεχιστεί ο θεσμός των βραβείων»

Εκτός από όσους βραβεύτηκαν, στην εκδήλωση της Nova βρέθηκαν πολλοί ακόμη, μεταξύ των οποίων οι παίκτριες του Ολυμπιακού, Αρέτα Κονόμι, Στέλλα Χριστοδούλου και Αλίκη Κωνσταντινίδου. Η Στέλλα και η Αλίκη μίλησαν στο volleynews.gr . 

Η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση και είναι ωραίο που υπάρχουν τέτοιοι θεσμοί, κι ελπίζω να συνεχιστεί γιατί κάθε χρόνο είναι καλύτερο. Δίνει ένα παραπάνω κίνητρο σε όλους τους αθλητές, για να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Συγχαρητήρια στους αθλητές που βραβεύτηκαν.Εύχομαι υγεία σε όλους μας». 

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου είπε: «Πολύ όμορφη εκδήλωση που δίνει κίνητρο. Συγχαρητήρια σε όσους βραβεύτηκαν. Παρακολουθώ τα βραβεία εδώ και χρόνια και νομίζω ότι στα εφετινά, αυτό που έκανε η Nova με τα παιδιά της Σαντορίνης, και τα αφιερώματα σε Χίο και Θήρα ήταν πολύ ωραία. Σίγουρα αυτό εκτός από εμάς, άρεσε και στα παιδάκια που το έζησαν, και θα είναι ωραίο να συνεχιστεί αυτό». 

1 σχόλιο

  • Comment Link antikimenikos Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 19:32 posted by antikimenikos

    Ελπιζουμε να ειναι και ποο αντικιμενικα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ