1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2014 18:27

Στον Ηρακλή το ντέρμπι της Κηφισιάς

Σε ένα καταμεστο Ζηρίνειο ο Ηρακλής Κηφισιάς νίκησε με 3-1 τον ΖΑΟΝ στο τοπικό ντέρμπι για την 7η αγωνιστική του Α ομίλου της Α2 γυναικών



Έτσι η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη επιστρέφει στις νίκες, παραμένει στην κορυφή τις βαθμολογίας και την επόμεμενη αγωνιστική θα παίξει με τον τρίτο Ηλυσιακό για να υπερασπιστεί την πρώτη θέση. Από την άλλη ο ΖΑΟΝ, προηγήθηκε στα σετ, αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω, προσπάθεί να βρει τον δρόμο του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ιωνικό.

Τα σετ: 3-1 (13-25, 25-18, 25-13, 25-18)

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (Χουντουμάδης): Κόνιαρη, Γκουντιμένκο, Χρυσομάλλη, Σπανού, Γεωργιάδη, Καστάνου/ Αγγελοπούλου (λ), Νικολογιάννη, Κορναράκη, Γκρέκα

ΖΑΟΝ (Μπλάμη): Καντάρη, Ντόνα, Αργυρού, Φιλιπιόνκα, Δαουλτζόγλου, Χοτοκουρίδου/ Ξηνταρά (λ), Μάρκου, Μπαφατάκη, Πλουμή

8 σχόλια

  • Comment Link N.K. Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 11:34 posted by N.K.

    Ο Hermann Hebbinghaus είχε πει "Η Ψυχολογία έχει μακρύ παρελθόν αλλά σύντομη ιστορία". Παραφράζοντας το απόφθεγμα αυτό και προσαρμόζοντάς το στην περίπτωση, μπορεί κανείς να πει πως "ο ΖΑΟΝ έχει μικρό παρελθόν αλλά μεγάλη Ιστορία".

    Δυστυχώς, οι διάφοροι κατ´ ευφημισμό κριτές (προπονητές, βολλευμπολίστριες, συγγενείς, παράγοντες, κ.λπ.) δεν διαθέτουν ούτε την αντιληπτική ικανότητα ούτε την αθλητική Παιδεία να κάνουν αυτόν το διαχωρισμό και ως εκ τούτου, αφενός αδυνατούν να κατατάξουν τον εαυτό τους στο κομμάτι του Συλλόγου που τους αφορά ("παρελθόν" vs "Ιστορία") και να συμπεριφερθούν αναλόγως, αφετέρου επικαλούνται μία ιστορία που σίγουρα δεν γνωρίζουν και κατανοούν και στην οποία δεν συνέβαλαν και δεν άνηκαν ποτέ.

    Ευτυχώς, όλοι αυτοί βρίσκουν εντέλει το δρόμο τους και καταλήγουν εκεί που δικαιωματικά τους αξίζει· και λόγω επιδόσεων και λόγω αθλητικού ήθους.

  • Comment Link ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 15:23 posted by ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    σας ευχαριστω κυριε Νομικε με καλυψατε πληρως...ειλικρινα ειμαι περηφανος για τις ομαδες τησ Κηφησιας...ο αθλητισμος ειχε αλλη αξια στην εποχη μου και αλλη τωρα .χαιρομαι που με θυμαστε γιατι σας θυμαμαι και εγω...απλα να μου αναγνωρισετε το γνωστο ρηθεν για το οποιο αγωνιστηκα στην πολη που γεννηθηκα για το αθλημα αυτο...ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.Σας ευχαριστω για τον διαλογο και τις εντιμα δημοκρατικες σας αποψεις

  • Comment Link Νίκος Νομικός Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 13:25 posted by Νίκος Νομικός

    Αξιότιμε κύριε Κόνιαρη,
    σας ευχαριστώ για την απάντηση στην προσπάθεια έγγραφης αποτύπωσης κάποιων ειλικρινώς καλοπροαίρετων προβληματισμών. Ουδεμίαν είχα πρόθεση να συνδέσω τις αιτιάσεις σας με τις κουβέντες του καφενείου του Ζηρινείου και στην συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου, κατ' ουδένα λόγο εννοούσα εσάς. Εννοούσα φίλους που ενδιαφέρονται για τον Κηφισιώτικο αθλητισμό ή φίλους που τα παιδιά τους γυμνάζονται στον ΖΑΟΝ και οι οποίοι ανθρώπινα προβληματίζονται και συζητούν στο καφενείο όπως πάντα έκαναν οι Έλληνες. Δεν ανέφερα υποτιμητικά το καφενείο. Ο προπάππος μου είχε για πολλές δεκαετίες το παλαιότερο καφενείο της πόλης στην πλατεία. Πάντα εκεί οι Κηφισιώτες συζητούσαν και τα αθλητικά μας.

    Λυπήθηκα βαθειά που η κόρη σας έφυγε από το σωματείο, γιατί μου άρεσε να την βλέπω να παίζει. Κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι εξαιρετική και θεαματική παίκτρια. Δεν γνωρίζω πράγματα της διοίκησης του σωματείου και δεν συμμετέχω σε αυτήν. Κατά συνέπεια δεν γνωρίζω κάτι για το τι διεμήφθη μεταξύ σας. Είμαι απλώς φίλαθλος και θεωρώ ότι οι γκρίνιες γενικώς δεν βοηθούν. Έχω την αίσθηση ότι ίσως καλόν είναι να αφήνουμε εκείνους που εξελέγησαν να κάνουν την πορεία τους και όταν έρθει η θεσμοθετημένη ώρα, να τους κρίνουμε ως οφείλουμε και να τους επιβραβεύσουμε για την πορεία που έκαναν ή να τους καταψηφίσουμε.

    Συμφωνώ απολύτως μαζί σας (όπως όλοι φαντάζομαι) ότι το ζητούμενο είναι τα παιδιά που μέσω του αθλητισμού γίνονται ολοκληρωμένοι άνθρωποι. Σωστά το επισημάνατε. Αν δεν υπηρετεί το σωματείο αυτό τον σκοπό, τότε υπηρετεί το τίποτα. Ίσως οι μόνοι δικοί μου προβληματισμοί να εδράζονται σε αυτό. Γι' αυτό ανέφερα ως παράδειγμα κάποια σωματεία, που κατά την γνώμη μου λειτούργησαν ή λειτουργούν σε αυτή την κατεύθυνση.

    Δεν κατατάσσω τις αιτιάσεις σας σε επίπεδο γκρίνιας. Εξάλλου σας θυμάμαι πολύ καλά από την εποχή που παίζατε στον ΑΟΚ με προπονητή τον Μπαϊλη και γενικό έφορο τον Σπύρο Δεφεράνο. Τα δύσκολα χρόνια του ΑΟΚ τότε. Τότε ψιλο-βοηθούσα ως "εργάτης" την ομάδα, βοηθώντας τον έφορο Σπύρο Δεφεράνο που είχε παραλάβει το εφορείο από τον Νίκο Παρδάλη, ο οποίος επί Προεδρείας Κουρτάκη για πολλά πολλά χρόνια προσπαθούσε να τρέξει το βόλλεϋ του ΑΟΚ. Έχουμε συνταξιδέψει στο πούλμαν του ΑΟΚ αρκετές φορές για εκτός έδρας παιχνίδια. Ενθυμούμαι πάντα την ορμή σας και το πάθος σας, το οποίο μάλλον έχει πάρει και η κόρη σας. Με αυτά θέλω να σας πω ότι δεν έχω κατ' ουδένα λόγο κάποια αρνητικά συναισθήματα προς τον για αρκετά χρόνια προπονητή του ΖΑΟΝ. Εξέφρασα όμως την άποψη ότι κάποια πράγματα γίνονται στην ώρα που καταστατικά προβλέπεται να γίνονται. Φιλικά ευχαριστώ για τη συζήτηση, η οποία μάλλον μπορεί να συνεχισθεί δια ζώσης στην Κηφισιά.

  • Comment Link elenitsa Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 12:12 posted by elenitsa

    Κυριε Κονιαρη κανετε κανετε λαθος που ανακατευετε στα προσωπικα σας την κορη σας.Εχω παιξη συμπαικτρια μαζι της και ξερω τι βολλευ παιζη.Δεν κερδισε τον ζαον απλως ειναι καλυτερη απο την χοτο που δεν περναη ουτε την εφημεριδα στο αλμα.ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΩΘΗΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΨΑΧΝΗ ΟΜΑΔΑ.ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ.

  • Comment Link ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 10:22 posted by ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    Αγαπητε κυριε Νομικε, πραγματικα το υφος και η επιχειρημαυολογια σας ειναι ακρως ενδιαφεροντα...θα σταθω λοιπον στις δηλωσεις σας περι βασης και αναπτυξης δραστηριοτητας των παιδιων πανω σε αυτη...αυτη ειναι η μονη πραγματικοτητα στον αθλητισμο που τελικα αφορα τα παιδια που προσπαθουν μεσα απο ενα σωματειο που αγωνιζονταινα γινουν ολοκληρωμενοι ανθρωποι...το γεγονος ομως οτι κρατανε τις τυχες στα χερια τους ανθρωποι αγραμματοι αδαεις με προσωπικες κατευθυνσεις και εμπαθειες ειναι περα για περα τραγικο...ο ζαον δεν εχασε ενα παιχνιδι απλα ,εχασε διοτι πληρωσε τα λαθη της διοικησης του και προσωπικα με λυπει το γεγονος...χαρηκα βεβαια που η κορη μου τους πληρωσε με το ιδιο νομισμα που την ειχαν πληρωσει το καλοκαιρι.αν θελετε να κουβεντιασουμε παραπανω δεν θα με βρειτε στο καφενειο του ζηρινειου αγαπητε κυριε ...ρωτηστε να μαθετε και θα με βρειτε αλλου σιγουρα..επισης αν δεν με βρειτε μεχρι τοτε θα τα ξαναπουμε τον μαιο ,απο περιεργεια και μονο ρωτηστε τους διοικουντες τι θα γινει τον μαιο...υπαρχει μια εκκρεμοτητα μαζυ μου απο τον συλλογο που διακρινει εδω και πολλα χρονια την ααναλγησια και την αφερεγγυοτητα αυτων που διοικουσαν και διοικουν τον συλλογο εδω και δεκαετιες.θα σας παρακαλουσα πριν αναφερετε για καφενεια κλπ να προσεχετε γιατι αλλοι ανθρωποι εγραψαν ιστορια και αλλοι ανθρωποι ασελγησαν πανω σε αυτη...

    μρτα τιμης ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    προπονητης πετοσφαιρισης(τουλαχιστον 6 ετη στον ζαον)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ