1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2014 17:35

Η «κουρασμένη» ΑΕΚ πέρασε (και) από το Ρέθυμνο

Αν και δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ πέτυχε την έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Η «κουρασμένη» από τα συνεχόμενα ταξίδια Ένωση, καθώς από Βοσνία ταξίδεψε στο Ρέθυμνο και κατάφερε να πάρει το εκτός έδρας τρίποντο (3-1).

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει ορισμένες αθλήτριες, βάζοντας για αρκετή ώρα την νεαρή Κωνσταντίνα Πατέλη στην πάσα, καθώς και την Λαγουδάκη στη θέση της Κατσαντώνη.

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά, μη αφήνοντας περιθώρια στο Ρέθυμνο να κάνει το παιχνίδι του και μοιραία έγινε το 1-0.

Αντίθετα, στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχες ήταν που πήραν κεφάλι στο σκορ, και έφτασαν εύκολα στην ισοφάριση (25-20).

Στο τρίτο ο Μανώλης Ρουμελιώτης ξεκίνησε με την Κωνσταντίνα Πατέλη βασική πασαδόρο και πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 2-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στα μισά του τέταρτου σετ, η Ένωση ανέβασε ρυθμό, έκανε το 3-1 και πανηγύρισε το τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα.

Ζιώγας: «Με βάση τη συνολική μας εμφάνιση θεωρώ ότι χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία για να πάρουμε τουλάχιστον έναν πόντο. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μας, αλλά πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην υποδοχή μας»

Ρουμελιώτης: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη που ήρθε μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και ένα αποτέλεσμα που μας είχε στοιχίσει ψυχολογικά. Οφείλαμε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που και στο Ρέθυμνο ήταν κοντά μας. Η ομάδα είχε διακυμάνσεις στην απόδοση της αλλά εκεί που χρειάστηκε έκανε τη δουλειά της. Το μυαλό μας τώρα είναι στο ματς με την Ηλιούπολη».

Τα σετ: 1-3 (18-25, 25-20, 13-25, 22-25)

ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Κλεισιάρη, Σαπαρέφσκα, Παρασκάκη, Καλογριδάκη, Ξαγοραράκη, Ζούνιτς / Χατζάκη Ε –λ, Παπουτσή –λ, ΚΙλιζιράκη, Μυτιληναίμου Μ., Παπαδάκη, Τσελάνη

ΑΕΚ (Ρουμελιώτης): Νικούλη, Κουνάδη, Ιβάνοβα, Γιακουμή, Κατσαντώνη, Αργυροπούλου / Κακουράτου –λ, Λαγουδάκη, Φάκη, Πατέλη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ