1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2014 22:32

Άφησε πίσω το ντέρμπι, καθάρισε το Μαρκόπουλο

Η ΑΕΚ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 3-0 του ΑΟ Μαρκοπούλου που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Ένωση πήρε εύκολα το πρώτο σετ και στο δεύτερο μετά τον 10ο πόντο απέκτησε μια σημαντική διαφορά κάνοντας εξίσου εύκολα το 2-0.

Το Μαρκόπουλο (έπαιξε χωρίς την Κάρπεντερ ενώ η Πράδο χρησιμοποιήθηκε για λίγο στο γ' σετ) μπήκε στο ματς στο γ' σετ όταν προηγήθηκε με 6-9.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε 9-9 και προσπέρασε με 18-16 για να ισοφαρίσει εκ νέου το Μαρκόπουλο σε 18-18 όμως οι κιτρινόμαυρες ξέφυγαν με 22-18 κι εκεί κάπου ο αγώνας τελείωσε:

Ρουμελιώτης: «Πήραμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, σίγουρα απέναντι σε μια ομάδα με απουσίες αλλά η δική μας απόδοση δεν έδωσε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και στην κόντρα μπάλα παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο για να αφήσουμε πίσω την ήττα της Κυψέλης αλλά και για να πάμε με καλή ψυχολογία στη ρεβάνς. Ήταν μια νίκη που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στους στόχους που έχουμε θέσει και με την απόδοση μας ικανοποιήσαμε και τον κόσμο μας τον οποίο θέλουμε έτσι μαζικά κοντά μας»

Ιβάνοβιτς: «Στο πρώτο σετ μας κατέστρεψαν με το σερβίς τους, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να μπούμε στο ματς και μας σκότωσαν τα προσωπικά μας λάθη, αλλά στο τρίτο παίξαμε αρκετά καλά έχοντας πάλι σκαμπανεβάσματα. Με τόσα προσωπικά λάθη δεν μπορείς να κερδίσει πόσο μάλλον μια ομάδα όπως η ΑΕΚ κι έχοντας τις απουσίες των Κάρπεντερ, Πράδο. Περίμενα όμως να δείξουμε κάτι καλύτερο μέσα στο γήπεδο και να παίζουμε με μεγαλύτερο κίνητρο και μεγαλύτερο πάθος. Δεν με απογοήτευσε το αποτέλεσμα αλλά η αγωνιστική μας συμπεριφορά».


Τα σετ: 25-14, 25-16, 25-21

ΑΕΚ (Ρουμελιώτης): Νικούλη, Κουνάδη, Ιβάνοβα, Γιακουμή, Κατσαντώνη, Αργυροπούλου, Κακουράτου –λ / Φάκη, Τοντάι, Πατέλη

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ(Ιβάνοβιτς): Δικαιούλια, Πολυδώρου, Κωνσταντώνη, Ψωμά, Λιάγκη, Σμουτζ, Κοκκίου –λ / Γιαννέλου Ζ., Γιαννέλου Χ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ