1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2014 23:10

Παραίτηση Πετίδη στον Ηρακλή

Την παραίτηση τους υπέβαλλαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Ανατόλια ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Πετίδης και ο βοηθός του Γιάννης Ρούσσης. Δεκτές από τη διοίκηση, σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται πλέον στο Γηραιό.

«Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι»

Mετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιάννης Πετίδης δήλωσε:

«Δεν έφτανε η προσπάθεια που κάναμε. Μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ίσως το άγχος ίσως η πίεση από τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Αποφασίσαμε μαζί με τον βοηθό μου Γιάννη Ρούση να υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας στη διοίκηση του Ηρακλή για το καλό του συλλόγου. Τους ευχαριστούμε για την συνεργασία, όπως και τα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν όσο διάστημα δουλέψαμε μαζί. Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι και ανάμεικτα συναισθήματα αλλά και πολύ αγάπη για τον σύλλογο».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 11:32 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    Ενας σοβαρος ανθρωπος υπηρχε και "παραιτηθηκε" κι αυτος. Ε λοιπον ας αναλαβει ο καφετζοδιαχειριστης που τα ξερει ολα για το αθλημα. Ασε που μου μυριζει παλι κατι απο Βουλγαρια μερια. Η εχεις κονε η δεν εχεις. Ο Πετιδης εφταιγε ρε τσακαλακια; Ελατε πειτε την αληθεια στον κοσμο. Α και ολοι σημερα Κατσανειο να πανηγυρισετε ακομα μια νικη του κυανολευκου εξπρες της Α2. Τιποτα σεν αντιστεκεται ουτε η ΓΕΑ ουτε ο Ζαφειρακης και ο Αιαντας. Μιλαμε για ομαδαρα. Τι; Ποια Τρεντινο και Σισλευ και Μπελγκοροντ που παιζαμε καποτε. Ποιοι 15 τιτλοι; Εδω η ομαδα σαρωνει Ελπιδες Αμπελοκηπων και Λημνους. Οξω ρεεεεεεεεε εσεις και οι επαγγελματιες οπαδοι που σας στηριζουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ