1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-11-2014 00:09

Τζιουμάκας: «Μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα σετ»

Για ένα καλό παιχνιδι από πλευράς του Ανατόλια και μία δίκαιη νίκη του Πανναξιακού έκανε λόγο ο προπονητής του Ανατόλια, Σωκράτης Τζιουμάκας, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως τα επόμενα παιχνίδια θα είναι τα κρίσιμα για την ομάδα του. 

«Συγχαρητήρια στον Πανναξιακό για τη νίκη, ήταν καλύτερη ομάδα. Στο πρώτο και στο τρίτο σετ παίξαμε αρκετά καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αν εξαιρέσουμε κάποια δικά μας λάθη, αλλά και των διαιτητών θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα σετ. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο για εμάς. Θεωρητικά παίζαμε με έναν από τους πρωτοπόρους και διεκδικητή του τίτλου. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία, και απ’ εδώ και πέρα αρχίζουν τα κρίσιμα παιχνίδια για εμάς». 

Η αρχηγός της ομάδας, Αναστασία Νικολαΐδου, είπε: « Είχαμε τέσσερα δύσκολα ματς και το παιχνίδι με τον Πανναξιακό ήταν ένα από αυτά. Η κλήρωση για εμάς ήταν άτυχη. Παρόλα αυτά ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στο τρίτο σετ μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Πιέσαμε στο σέρβις αλλά φύγαμε ηττημένοι με 3-0. Προχωράμε για τα επόμενα ματς που είναι πολύ σημαντικά για εμάς, και πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ