1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-10-2014 20:10

Ιβάνοβιτς: «Γκρεμίσαμε ό,τι χτίσαμε με κόπο»

Ικανοποιημένος από τις παίκτριες του παρά την ήττα από τον Πανναξιακό ήταν ο Βέλιμπορ Ιβάνοβιτς, ο οποίος έκανε λόγο για πολλά λάθη από πλευράς τους. 
«Συγχαρητήρια στη Νάξο για τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα μου και ειδικά από την Ψωμά που έπαιξε ως κεντρική και τα πήγε πολύ καλά. Το καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το φινάλε του τρίτου σετ όπου με τα συνεχόμενα λάθη μας γκρεμίσαμε ό,τι χτίσαμε με πολύ κόπο. Χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη της Νάξου».

8 σχόλια

  • Comment Link bebis Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 06:47 posted by bebis

    Αγαπητέ φιλαθλος ΑΟΜ: που "Ο κ. Ευαγγελίου λέγοντας τα σχόλια περί Ελλήνων και ξένων προπονητών, δεν ήθελε να σε καμία περίπτωση να μειώσει τους Έλληνες"
    Πραγματικά μέχρι και ένα παιδί του Δημοτικού μπορεί να ερμηνεύσει την παρακάτω δήλωση του Προέδρου ως απαξιωτική για τους Έλληνες προπονητές "Αυτό που λείπει για το γυναικείο βόλεϊ, είναι οι Έλληνες προπονητές δεν έχουν το κατάλληλο επίπεδο, για να δώσουν ώθηση στο άθλημα και η έλλειψη ικανών παραγόντων είναι τα στοιχεία που έχουν δημιουργήσει μία καθήλωση στο άθλημα." Τώρα εσύ πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν τους μειώνει πρόβλημά σου.
    Όσο για την maria mariw πρώτη φορά ακούω πως όταν παίκτριες δεν γουστάρουν προπονητή αυτός να απολύεται από την διοίκηση. Πρωτοπορείτε και σήμερα πληρώνετε αυτήν ακριβώς την κίνηση σας. Ο προπονητής είναι βέβαια χωρίς δουλειά αλλά και οι παίκτριες που λες ότι είχαν πρόβλημα μαζί του ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στο γήπεδο.
    Όσο για την τις κακές συμπεριφορές που η διοίκηση κουκούλωνε, γιατί οι παίκτριες που όπως λες ενοχλήθηκαν γιατί δεν κάνουν το ίδιο και με την συμπεριφορά του προέδρου όταν χάνει η ομάδα.

    Εδώ δίνεται βήμα να εκφράζουμε τις απόψεις οι φίλαθλοι και όχι οι εκάστοτε διοικήσεις των συλλόγων

  • Comment Link ATHENS FAN Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 17:11 posted by ATHENS FAN

    Δυστυχώς με τα πρώτα αποτελέσματα το ΜΑΡΚΟ είναι σαφώς κάτω των προσδοκιών.Πολλοί θεωρούσαν ότι θα είναι μέσα στην 1η τετράδα Ρευστότητα τουλάχιστον για τις ξένες παίκριες από τον γνωστό στο χώρο μεγάλο χορηγό και καλό γνωστό προπονητή υπάρχει. Επίσης έμπειροι παράγοντες. Σαφώς οι πολυδιαφημισμένες το Σεπτέμβρη ξένες παίκτριες είναι απογοητευτικές μέχρι σήμερα. Επίσης δικαιολογίες τύπου νέα ομάδα εξ αρχής δεν ευσταθούν αν πάρουμε το παράδειγμα της ΑΕΚ αλλά και της Νάξου, που κράτησαν 2 παίκτριες από την περασμένη σαιζόν. Συμπέρασμα κάτι ήξεραν και δεν ήθελαν 12η ομάδα στο πρωτάθλημα....

  • Comment Link maria mariw Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 15:53 posted by maria mariw

    κ.bebis, είναι το τελευταίο σχόλιο που θα κάνω...δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με ό,τι κι αν πεις, γιατί θα γελάει ο κόσμος μαζί μας.
    Αυτός ο δουλευταράς και σωτήρας προπονητής (που ούτε το όνομά του δε θέλω να πω) σε ποια ομάδα είναι φέτος::::::Στεναχωριέμαι μ΄αυτό, γιατί ξέρω πόσο σημαντική είναι για έναν άνθρωπο η δουλειά του, αλλά αν δεν αλλάξει χαρακτήρα δεν πρόκειται να προχωρήσει...Του εύχομαι πάντως να του έρθουν δεξιά.
    Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι μεταξύ αθλητριών και προπονητή υπήρχε πολύ άσχημο κλίμα. Καμία δεν τον ήθελε και το λάθος της διοίκησης ήταν ότι προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, να κουκουλώνει κακές συμπεριφορές του μιας και ήταν Μαρκοπουλιώτης και δεν ήθελε να τον κάψει.
    Για ικανότητα και ήθος της διοίκησης που λες δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου. Παρόλα αυτά, όπως σου προείπα, ανέλαβε δράση, διόρθωσε τα κακώς κείμενα και μην κρύβεσαι πίσω από την bebis-στικη κουβεντούλα σου

  • Comment Link Αλεξανδρος Μασσαλας Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 15:16 posted by Αλεξανδρος Μασσαλας

    Οσο για τη φετινη επιλογη προπονητη τι να πει κανεις¨? Οταν συμφωνησε να ερθει δε γνωριζε οτι στο συλλογο υπηρχαν μονο νεαρες αθλητριες? Η επιλογη των ξενων τις οποιες ξεφωνιζει σε καθε ευκαιρια εγινε χωρις τη συμφωνη γνωμη του? Οι επισημες δηλωσεις του παντως δειχνουν οτι ηδη εχει χασει την ψυχραιμια του οι δε κινησεις coaching που παρακολουθησαμε στα δυο ζωντανα παιχνιδια χρηζουν κριτικης απο αλλη ειδικοτητα. Κριμα για την ιστορικη ομαδα των Μεσογειων...

  • Comment Link bebis Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 11:54 posted by bebis

    κ.ΑΟΜ, με συγκίνησες με τις απόψεις σου και για να στο ανταποδώσω ρώτα και εσύ με την σειρά σου τις περυσινές παίκτριες που έχουν αποχωρήσει: Kάρλσον, Μεθενίτη, Ζήση Χ, Ζήση Π, Σάντερς, Γεωργιάδου, Βαρουδάκη, για την ικανότητα και το ήθος της διοίκησης. Για να μην πάμε σε παλαιότερες καταστάσεις.

    Αν ο άνθρωπος και προπονητής που λες ότι ήταν λάθος που επιλέχθηκε πέρυσι και αποφεύγεις να ονομάσεις μάθε ότι ο Ορφανός δούλεψε και έσωσε την ομάδα και ακόμα του χρωστάνε.
    Όταν βγάλεις τις τσίμπλες από τα μάτια τα ξαναλέμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ