1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
27-09-2014 19:06

Χάρηκαν παιχνίδι στην «Λεωφόρο», 5-0 την Ηλιούπολη (video)

Στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού μπροστά στον κόσμο του, οι παίκτριες του «τριφυλλιού» και της Ηλιούπολης δεν μπορούσαν να σταματήσουν να παίζουν. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είχε ήδη κερδίσει με 3-0, όμως οι προπονητές αποφάσισαν να συνεχίσουν για άλλα δύο σετ, όπως άλλωστε ζητούσε ο κόσμος που βρέθηκε στον τάφο του Ινδού.
Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως είναι πιο «δεμένος» και πήρε και τα πέντε σετ που παίχτηκαν. Σαν μία ομάδα με νέες παίκτριες και μικρό μέσο όρο ηλικίας, η Ηλιούπολη φάνηκε πιο βελτιωμένη από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά άργησε να το δείξει. Οι παίκτριες της Δήμητρας Λυκογιάννη προσπάθησαν, αλλά αντιμετώπισαν προβλήματα κυρίως στην υποδοχή, ενώ έκαναν και αρκετά λάθη στους άλλους τομείς, με τις επιθέσεις των Αλέξις, Γιοβάνη και Πατεράκη να μην είναι αρκετές. Το «τριφύλλι» έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και ειδικά στο τέταρτο και το πέμπτο σετ χρησιμοποίησε πολύ καλά το μπλοκ.

Ο Γιώργος Ρούσσης χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες του, ενώ η Δήμητρα Λυκογιάννη δεν είχε στη διάθεση της τις Μπανίκα Λ., Σταυροπούλου και Μαρκοπούλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα φιλικά παιχνίδια προς το παρόν, ενώ θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Α.Ο. Θήρας το επόμενο Σαββατοκύριακο. Από την άλλη η Ηλιούπολη θα έχει πολύ δυνατά φιλικά με 3 ομάδες της Α1 και μία από την Α2.

Συγκεκριμένα : 2/10 στις 19:00 Ηλιούπολη - Ηρακλής Κηφισιάς, 4/10 στις 17:00 Ολυμπιακός - Ηλιούπολη, 8/10 (δεν έχει οριστεί ώρα) Μαρκόπουλο - Ηλιούπολη, 11/10 στις 17:00 Ηλιούπολη - ΑΕΚ.

Τα σετ: 5-0 ( 25-13, 25-17, 25-14, 25-18, 25-21)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρούσσης): Πατσέκο, Βίλκου, Τσίμα, Γκούζου, Καββαδία, Μερτέκη / Ρόγκα(λ), Βαμβακούση (λ), Παπαδοπούλου, Μεταξά, Χρήστου, Τσατσούρη, Γιαννακοπούλου.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Λυγογιάννη): Γιοβάνη, Πατεράκη, Καπέλλου, Μπόκα, Αλέξις, Εντουάρντες /Αργυροπούλου (λ), Γκιαούρη (λ), Γεωργίου, Μπανίκα Σ.

Media

8 σχόλια

  • Comment Link στον ντάκο Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 19:19 posted by στον ντάκο

    πραγματικά στην δεύτερη φάση χάσαμε τα μαλλιά μας στο γήπεδο απίστευτη αστοχία

  • Comment Link man Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 12:16 posted by man

    μα καλα τρεις συνεχομενες τραγικες φασεισ και μαλιστα κολλητα δεν υπαρχει ουτε σε τοπικο.οποιος ανεβασε το βιντεο πρεπει να είναι εχθρος της ιλιουπολις.μεγαλη κακια η τραγικη συμπτωση αλλιως δεν εξηγηται.

  • Comment Link NAΑΥΡΧΟΣ13 Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 07:11 posted by NAΑΥΡΧΟΣ13

    και από ένα βιντεο ενός λεπτου εβγαλες το συμπερασμα ότι κατι δεν παει καλα ασε μας ρε φιλε

  • Comment Link alex1 Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 01:58 posted by alex1

    funil τότε μάλλον δεν παρακολουθείς και πολύ την Α1 γυναικών...

  • Comment Link trifilos Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 22:04 posted by trifilos

    Η ΑΕΚ που ήθελε να φτιάξει αυτοκρατορία φέτος θα δει ξανά την πλάτη του πραγματικού αυτοκράτορα.Πολύ σύντομα θα βρεθεί και ο Γαύρος πίσω από εμάς.Μπορεί να έχει πιο μεγάλο μπάτζετ αλλά η φανέλα μας είναι αρκετούς τόνους πιο βαριά.Δεν μπορείτε να μας κερδίσετε σε τελικούς πρωταθλήματος.Εναντίον μας πάντα λούζερ είστε.Κρίμα που δεν παίζουμε λεωφόρο γιατί εκεί δεν μας νικά κανείς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ