1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-09-2014 11:18

Φιλική...ισοπαλία για τον Ηρακλή, χειρουργείο η Γκονσάλβες

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.
Συνεχίζοντας τα φιλικά παιγνίδια η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΕΟ Σταυρούπολης. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλες σχεδόν τις παίκτριές τους και σίγουρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Από την ομάδα των κυανόλευκων, αν και ήταν στο γήπεδο, δεν αγωνίσθηκαν η Κλαίρη Βέλλιου, για προληπτικούς λόγους και η βραζιλάνα Fernanda Goncalves η οποία από βδομάδα θα μπει στο χειρουργείο για εμπρόσθιο χιαστό, με έξοδα της ομάδας του Ηρακλή, και οι κυανόλευκοι θα πρέπει αναζητήσουν άλλη πασαδόρο. Η ομάδα της Σταυρούπολης παρουσίασε ένα δυνατό νεανικό σχήμα, αν λάβουμε υπόψη ότι έφυγαν πέντε παίκτριες από την περσινή ομάδα.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 10:39 posted by ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    δυστυχώς όλα δείχνουν ότι ΚΑΙ η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή θα πέσει θύμα υποβιβασμού όπως και η ανδρική αλλά και σχεδόν όλα τα τμήματα ομαδικών αθλημάτων. Σιγά μην ξέφευγε από τη ομάδα των κατά φαντασία διοικούντων η γυναικεία ομάδα. Θα τη στείλουν κι αυτήν ώστε να συμπληρωθεί η καταστροφή.Καμία ομάδα του Ηρακλή σε μεγάλη κατηγορία.Μπράβο ρε τσακαλάκια τα καταφέρατε. Από φούντο σε φούντο το πάτε.Ούτε οι εχθροί του Ηρακλή δε θα μπορούσαν να κάνουν τέτοια ζημιά.Εσείς τα καταφέρατε μέσα σε 2 μόλις χρόνια.Εύγε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ