1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2014 11:43

Με υποσχέσεις για το μέλλον παρουσιάστηκε ο Ηρακλής

Με πολλά νέα πρόσωπα και κυρίως νεανικά, παρουσιάστηκε ο Ηρακλής στην αίθουσα τροπαίων του Ερασιτέχνη.

Ο Γιάννης Πετίδης θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας στη νέα προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος. Οχτώ είναι τα νέα πρόσωπα στον Ηρακλή, με έξι αθλήτριες να ανανεώνουν την συνεργασία τους με τους κυανόλευκους.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον έφορο και υπεύθυνο της ομάδας Μάκη Καλαϊτζίδη, κάνοντας πρώτα μία αναφορά στην ιστορία του συλλόγου και έπειτα παρουσιάζοντας τις αθλήτριες του Ηρακλή.

«Μία ομάδα που έχει δώσει αίμα και ήρωες και έχει δεχθεί ανελέητο πόλεμο από την πολιτεία αλλά από ανθρώπους εντός και εκτός της οικογένειας της ομάδας. Είναι στο DNA των Ηρακλειδέων να αγωνίζονται και να πολεμούν χωρίς να κάνουν βήματα πίσω και πάντα να δικαιώνονται». Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ζήτησε προσπάθεια, δύναμη και θέληση. «Να δώσουμε το 100% για να πάει η ομάδα εκεί που αξίζει»

Ειδική αναφορά έγινε και για την αρχηγό της ομάδας, Κλαίρη Βέλλιου. «Πέρσι παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες δήλωσε από την αρχή ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και δικαιωματικά θα είναι η αρχηγός».

Για τους δύο προπονητές της ομάδας (Γιάννη Πετίδη και Γιάννη Ρούσση) τόνισε: «Άλλο να παρακολουθείς και άλλο να τους ζεις. Έχω εκπλαγεί με τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, πολλές φορές ακόμα και πέρα από τον κανονικό χρόνο προπόνησης. Αυτό σημαίνει πολλά Με τέτοιους ανθρώπους θέλει να δουλεύει ο σύλλογος Μακάρι και προπονητικά όταν έρθει η ώρα να κλείσουν την καριέρα τους στον Ηρακλή».

Τέλος έκλεισε λέγοντας ότι σ' αυτή την ομάδα, με μέσο όρο ηλικίας (17,8) «περισσεύει το ταλέντο, λείπει η εμπειρία αλλά πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα μεγαλουργήσει».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ρούσσης που εκπροσώπησε την χορηγό εταιρεία της ομάδας (NAMCO) δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για την αυτοκινητοβιομηχανία να βοηθήσει την ομάδα και ευχήθηκε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς.

Στον Γιάννη Ρούσση ( δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Πέτρος Κοντογούρης) δόθηκαν ως δώρα μία φανέλα με τις υπογραφές των αθλητριών και ένα βιβλίο με την ιστορία του Ηρακλή.

 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Μαρία Παλτιμσιζόγλου (Λ - Μακεδόνες), Έφη Καρατερζή (Α - Αλμυρού Βόλου), Στέλλα Τουκμενίδου (Π - ΒΑΟ), Νικολέτα Καραφουλίδου (Κ - ΑΓΣΙ), Βασιλική Κουσιδώνη (Π - ΔΑΣΩ), Μαρία Στεφανίδου (Κ - Αρχαίλαος Κατερίνης), Φερνάντα Φερέιρα Ντα Σίλβα Γκονσάλβες (Π - Βραζιλία)
ΜΕΝΟΥΝ: Κλαίρη Βέλλιου (Α), Κατερίνα Αλτίνη (Δ), Νατάσσα Καλαϊτζίδου (Λ), Γιώτα Δαμιανίδου (Α), Άννα Δάρδα (Κ) και Αμαρυλλίς Ηλιάδου
ΦΕΥΓΟΥΝ: Ελένη Κωνσταντινίδου (Κ - ΣΑΑΚ Ανατόλια), Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Π - Αμερική), Όλγα Στράντζαλη (Δ - Αμερική, UCLA), Μαριαλένα Αρτακιανού (Λ - ΑΟ Θήρας),
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Πετίδης
ΟΜΑΔΑ 2013-14: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Π), Χαρά Βέλλιου (Δ), Ρενάτα Γκερέιρο (Α), Εύη Κυριακίδου (Κ), Ελένη Κωνσταντινίδου (Κ), Μάγδα Πετίδου (Π), Σιμόνα Κομνίνο (Κ), Όλγα Στράντζαλη (Δ), Νατάσσα Καλαϊτζίδου (Λ), Κατερίνα Αλτίνη (Δ), Πασχαλία Γαζή (Κ), Ειρήνη Παπαστεφάνου (Δ), Παναγιώτα Δαμιανού (Α), Μαριαλένα Αρτακιανού (Λ).

1 σχόλιο

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 11:01 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    μεγάλη πλάκα ρε σεις έχει ο μεγάλος (ένας είναι ο μεγάλος). Κοιτάξτε ύφος. Περήφανος για το απόλυτο τίποτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ