1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2014 20:57

Έχει δρόμο μπροστά της η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήταν εμφανώς καλύτερη για δύο σετ κόντρα στον Ιωνικό, ωστόσο στο τρίτο που απέσυρε τις βασικές, είχε πρόβλημα. Εμφανής η διαφορά με τα τελευταία χρόνια, γεμάτη με παίκτριες από τα χαμηλότερα τμήματα που έπαιξαν όλες στο 1-3 (13-25, 15-25, 25-22, 15-9) με τον Ιωνικό στο... πολυσυζητημένο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης έκανε πολλές αλλαγές και δοκιμές, χρησιμοποιώντας όλες του τις παίκτριες, γεγονός που δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να βρει ρυθμό. Σαν τη μύγα μες στο γάλα ξεχώριζε η Γιακουμή.

Ο Ιωνικός αν και βρίσκεται στην Α2 έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγώνα, όντας κάθε σετ και βελτιωμένος, καταφέρνοντας να κατακτήσει το τρίτο.

Τα σετ: 1-3 (13-25, 15-25, 25-22, 15-9)

Ιωνικός (Θανέλλας): Λεωνίδου, Κούρδογλου, Ματιάδη, Καραβανά, Μπίλια, Διαμάντη / Πόγκα (λ), Βάγια, Γιαννακοπούλου, Σταθούλη

ΑΕΚ (Ρουμελιώτης): Κουνάδη, Γιακουμή, Ιβάνοβα, Κατσαντώνη, Λαγουδάκη, Νικούλη / Κακουράτου (λ), Τοντάι, Φάκη, Πατέλη, Σκαρλάτου, Αργυροπούλου, Ρίζου

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ