1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2014 18:22

Ευαγγελίου: «Ο κ. Ιβάνοβιτς και το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ»

Ο πρόεδρος του Μαρκόπουλου Πάρης Ευαγγελίου βρέθηκε στη Νάξο και παρακολούθησε την κλήρωση της Α1 Γυναικών. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Μεσογείων μίλησε στο volleynews.gr για τη νέα χρονιά που έρχεται, την επένδυση που ακούει στο όνομα Bέλιμπορ Ιβάνοβιτς, καθώς και για το μέλλον του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Έχουμε επενδύσει στα παιδιά τα οποία, πήραν το πρωτάθλημα Αττικής στις νεάνιδες και θέλαμε να στελεχώσουμε την ομάδα με έναν καταξιωμένο προπονητή και το βρήκαμε στο πρόσωπο του κ. Ιβάνοβιτς. Είναι η μεγαλύτερη επένδυσή μας προς τον σύλλογο. Στόχος της ομάδας είναι ο κ. Ιβάνοβιτς να μείνει τουλάχιστον 3 χρόνια στην ομάδα. Εφόσον όλα είναι καλά, ξέρει ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε και μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Πιστεύω με την δική του συμβολή τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλά.».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα θα έχει 11 ομάδες: «Οι ομάδες έπρεπε να ήταν 12. Γίνανε λάθος χειρισμοί από όλες τις πλευρές, τόσο από την τριμελή επιτροπή που εκπροσωπεί όλες τις ομάδες της Α1, όσο και σε ασυμφωνία με τις προκηρύξεις της ΕΟΠΕ. Πρέπει όμως να βλέπουμε μπροστά και η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μαζί, παράγοντες, προπονητές, αθλητές, δημοσιογράφους ενωμένους για το καλό του αθλήματος».

Για το τι λείπει επενδυτικά για να γίνει η Α1 καλύτερη: «Αυτό που λείπει για το γυναικείο βόλεϊ, είναι οι Έλληνες προπονητές δεν έχουν το κατάλληλο επίπεδο, για να δώσουν ώθηση στο άθλημα και η έλλειψη ικανών παραγόντων είναι τα στοιχεία που έχουν δημιουργήσει μία καθήλωση στο άθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι οι επόμενες μέρες θα είναι εξαιρετικά καλές, διακρίνω μία πολύ καλή δυναμική. Ήδη στα τμήματα υποδομών των Εθνικών ομάδων έχουμε μεγάλες επιτυχίες και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

 

Τίμος Αθανασόπουλος

9 σχόλια

  • Comment Link volleyfan Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 10:30 posted by volleyfan

    Θα ήθελα μια απάντηση στην ερώτησή μου κε Ευαγγελίου, πως είναι δυνατόν να κατηγορείται τους Έλληνες προπονητές όταν προσλαμβάνεται κάποιον με 700 ευρώ βλέπε Όρφανο και θέλετε να έχει όλα τα τμήματα και ίσως και το καθάρισμα του σπιτιού σας και το πιο πιθανό είναι ότι του τα χρωστάτε κιόλας.

  • Comment Link ΜΑΡΚΟ Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 16:52 posted by ΜΑΡΚΟ

    mikros θά θεωρήσω οτι δέν τόχεις τό άθλημα καί ΄΄οχι κάτι ...........πονηρό .Λοιπόν 9η θέση με τόν μικρότερο μακράν μέσον όρο ηλικιακά στήν Α1 - ΚΑΊ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟΜ - μία μόνο ξένη ,τήν πολύ μέτρια πάσα καί έναν νέο καί πρωτάρη ως hed coach προπονητή.Παρόλα αυτά είδαμε καί όμορφο βόλλευ καί είχαμε καί δύο mvp αγωνιστικών : Βαρουδάκη,Γεωργιάδου.Σέ τί ήταν καλύτερη η ομάδα 2012-2013 τού Λυκούδη μέ τρεις ξένες καί τρελό μπάτζετ πού τερμάτισε στήν ίδια θέση? Ξανασκέψου τώρα τήν μ....ία πού έγραψες καί κράτα μικρό καλάθι γιά φέτος. Γιατί φέτος η ζημιά θά είναι μεγάλη σε όλα τα επίπεδα καί ο ΠΑΡΑΜύΘΑΣ δέν θα βρίσκει ....στάνη να κρυφτεί.

  • Comment Link mikros Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 11:08 posted by mikros

    Εξαιρετική πορεία η 9η θέση; Παραλίγο να πέσουν.

  • Comment Link bebis Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 06:08 posted by bebis

    Οι Έλληνες προπονητές δεν έχουν επίπεδο. Που ακούστηκε να έχουν την απαίτηση να παίρνουν τα συμφωνηθέντα. Κανονικά πρέπει να εργάζονται τζάμπα όταν πρόκειται για ομάδα της Α1.
    Γιαννάκη γι αυτό απαίτησα από εδώ μέσα όταν έφυγες να αναφέρεις και τους λόγους της αποχώρησής σου.
    Μένοντας σιωπηλός, νομίζοντας πως η στάση σου θα εκτιμηθεί παίρνοντας τα δεδουλευμένα που ακόμα δεν έχεις πάρει, άφησες τον ΣΩΤΗΡΑ των Μεσογείων να απαξιώσει το πέρασμά σου από την ομάδα.
    Όλοι μας γνωρίζουμε την προσφορά σου στην περυσινή πορεία την οποία όμως δεν αναγνωρίζουνε οι πρώην συνεργάτες σου.
    Με μπάτζετ τραγικό με απλήρωτες παίκτριες με προβληματικούς παράγοντες και χωρίς ουσιαστική βοήθεια από τις ξένες πραγματοποίησες εξαιρετική χρονιά βασιζόμενος σε μικρά κορίτσια.
    Για τα παραπάνω δεν σε συμπονάει όμως κανένας γιατί την κατάσταση την γνώριζες πολύ καλά πριν δώσεις τα χέρια πέρυσι τέτοια εποχή με τον καλύτερο παράγοντα του γυναικείου volley που κάθε χρόνο βρίσκει καινούργια θύματα.
    Αλλά όπως είπε και ο μεγάλος "Πρέπει όμως να βλέπουμε μπροστά και η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μαζί" για να φεσώσουμε κι άλλους.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

  • Comment Link ΓΕΡΟΣ Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 17:33 posted by ΓΕΡΟΣ

    Παιδιά, τι ωραία που τα λέτε ! και λίγα είναι.. Έχει ξεφύγει η φήμη από τα Μεσόγεια.. Πω πω αυτά διαβάζουν οι πατεράδες και λένε "πω πω σε τι ομαδάρα παίζουν τα παιδιά μας"..Αλλά ποιος αξιόλογος Έλληνας προπονητής να έρθει, αφού ξέρει τι θα βρει..και μ'αυτούς που αυζητήσατε πόρτα φάγατε..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ