1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-09-2014 11:52

Ξεμούδιασμα με άνετη νίκη για την ΑΕΚ

Επιτυχημένο ήταν το... ξεμούδιασμα της γυναικείας ομάδα της ΑΕΚ. Στο πρώτη της φιλικό απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, η ένωση επικράτησε με 3-0 (25-7, 25-15, 25-21). παίχτηκε και 4ο σετ το οποίο το πήρε η ομάδα ο δικέφαλος με 25-16. 


Από την ΑΕΚ απουσίασε η Γιούλη Παρασκάκη, ενώ αποχώρησε η Ευδοξία Αργυροπουλου καθώς αισθάνθησε ένα σφίξιμο στον τετρακεφαλο με την κατάστασή της να μην εμπνέει ανησυχία. Η ΑΕΚ έπαιξε με τις Νικούλη, Κατσαντώνη, Κουνάδη, Λαγουδάκη, Γιακουμή Αργυροπούλου και λίμπερο την Κακουράτου. Στη συνέχεια μπήκαν οι Ιβάνοβα, Φάκη, Σκαρλάτου, Ρίζου και Πατέλη.
Η ομάδα του Θριάμβου αποτελείται από τις Μαθιουδάκη, Μουτζουρίδου, Ζαχαρέα, Γκότση, Δρούγκα, Χίου, Δριβαλιάρη,Μιχαήλ, Στρατίκη, Εικοσπεντίδου, Βλάχου, Αλιφιεράκη, Καρλάφτη.

Φωτογραφία από το enwsi.gr

11 σχόλια

  • Comment Link tisr21 Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 15:48 posted by tisr21

    atron τελικα μονο με εσενα μπορο να μιλισω γιακουμι ιβανοδα να ξερεις η αεκ πιθανον να παρει ξενη διοτι υπαρχει προβλημα με την παρασκακη αλλα εχει και ταλεντα η φακη θα παρει πολυ χρονο συμετοχης που ειναι ενα απο τα μεγαλητερα ταλεντα της χωρας μια καλη πασαδορο θελουμε και σιγουρα μπενουμε 6αδα αλλα η ομαδα οπως εχει δεν παει α2 αυτο ειναι σιγουρο αλλα θα δουμε περιμενουμε το πρωτο ματσ με την θηρα που αν πεξουμε σε ριζουπολη ι σπορτιγκ που θα ειναι γεματα και ενοειτε ο ιονικος που δεν το βλεπω δεν θα κερδισει ευκολα καμια ομαδα στην εδρα μας πλην του οσφπ

  • Comment Link atron Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 13:29 posted by atron

    atron ο παναθηναικος επαιζε σε ενα πρωταθλημα με ελαχιστες ξενες οταν αρχισε.ανατολια,ρεθυμνο,ηρακλης,τραχωνες,παναθηναικος,δασω ξεκινησαν χωρις ουτε μια ξενη και μερικοι απο αυτους πηραν στην συνεχεια.φετος ενα μηνα πριν ξεκινησει το πρωταθλημα εχουν ολες οι ομαδες ξενες πλην της αεκ.αλλο τοτε και αλλο τωρα.τοτε το ρεθυμνο εχοντας μια ομαδα σαν την φετινη αεκ δηλαδη με αρκετες παικτριες στο βασικο σχημα που δεν ηταν σουπερ οπως σαλουστου,ροδινου,σημαντηρακη,παρασκακη για το ρεθυμνο και νικουλη,παρασκακη,κακουρατου,κατσαντωνη, λαγουδακη για την αεκ.και οι δυο ομαδες ειχαν 2-3 βαρομετρα που ξεχωριζαν κορτεζ,φιφη και φεντοτοβα και η αεκ γιακουμη,ιβανοβα.τισρ21 ποια ειναι τα ταλεντα σου.η βασικη σου ομαδα αποτελειται απο γιακουμη,ιβανοβα και παικτριες που ειναι ανω των 20 οποτε εχουν λιγα περιθωρεια βελτιωσης.ταλεντα εχεις μονο στον παγκο αλλα δεν μπορουν να σταθουν στην α1.

  • Comment Link tisr21 Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 12:31 posted by tisr21

    redone τρεμεις διοτι ξερεις οτι μολις πληροσουμε τα χρει η ομαδα θα ειναι απιστευτι αλοστε και γιαυτο τον λογο ριξαμε το bunget ... εχουμε χρεοσ αυτη την στιγμη 100.000 του χρονου θα εχουμε τα μισα και του παραχρονου το νου σας

  • Comment Link AEKVCfan Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 08:01 posted by AEKVCfan

    είναι;;; λέω εγώ τώρα..

  • Comment Link belatriz Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 20:42 posted by belatriz

    Έκανα σχόλιο που δεν είχε κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά


    μα διαγράφτηκε τόσο φασιστικά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ