1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2014 00:36

Συνάντηση ΕΟΠΕ με την τριμελή της Α1 για τις Νεάνιδες

Καθοριστική συνάντηση με την άτυπη τριμελή επιτροπή του πρωταθλήματος Α1 γυναικών θα έχει αύριο το πρωί ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης προκειμένου να διευρευνήσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής της Εθνικής γυναικών στο πρωτάθλημα 2014-15.

Υπάρχουν πολλές αντικειμενικές δυσκολίες στο εγχείρημα όπως οι μετακινήσεις των αθλητριών από τις ομαδες τους, ενώ οι δύο προπονητές Κώστας Παπαδόπουλος και Γιάννης Καλμαζίδης έχουν υποχρεώσεις σε συλλόγους. Ο Παπαδόπουλος είναι στην Ιταλία και ο Καλμαζίδης στον ΠΑΟΚ που θα αγωνίζεται στην Volleyleague. Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο πως κάθε αγωνιστική ο αγώνας της Εθνικής Νεανίδων θα δίνεται διαφορετική ημέρα από τους αγώνες των άλλων ομάδων ώστε να μπορούν να αγωνίζονται και οι διεθνείς που ανήκουν σε ομάδες της Α1 γυναικών και θα καλούνται να δίνουν και αγώνα για την Εθνική Νεανίδων.

Το εγχείρημα έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν στην Ιταλία αλλά δεν προχώρησε λόγω αποστάσεων αλλά είχε μεγαλύτερη επιτυχία σε Βέλγιο και Ολλανδία.

2 σχόλια

  • Comment Link eleos Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 10:23 posted by eleos

    Ασχετοι της επιτροπης αυτα που τα εχη πη γνωστος μεγαλος προπονητης και τα εχη προτεινει χρονια πριν,τα επροτεινε με πλανο και συγκεκριμενες προυποθεσεις για να ειναι εφικτα .Τωρα λοιπον το γνωστο παπαγαλακι ο Ρερρας και καποιοι αλλοι,που εχουν γνωση μονο για τις χασαποταβερνες των Μεσογειων,προσπαθουν να εντυπωσιασουν με αηδιες που ετσι αρπακολατζιδικα που παει να γινη μονο προβλημα θα δημιουργηση.Ντροπη σας γιατι απο αυτα τα χαλια που καθημερινα βλεπουμε μπροστα μας,μας εχετε κανει να αναπολουμε τον Μπελιγρατη.Μαυροματη αυτους που εχεις γυρω σου, αλλο απο αηδιες ,καμμια ταβερνα και καμμια καλη πιτσαρια,δεν εχουν ιδεα για τιποτα αλλο να σου προτεινουν.

  • Comment Link SKGKALOU Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 22:00 posted by SKGKALOU

    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ; ΟΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ