1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-08-2014 11:03

Νεαρή πασαδόρο έκλεισε ο Ηρακλής

Τις καθημερινές του... ανακοινώσεις παικτριών συνεχίζει ο Ηρακλής, στελεχώνοντας σιγά σιγά, όχι μόνο τη γυναικεία του ομάδα, αλλά και τα μικρότερα κλιμάκια, νεανίδων και κορασίδων, και αποκαλύπτοντας και στους φίλους του, σταδιακά, το ρόστερ της νέας σεζον.
Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε τη συμφωνία με την 16χρονη Στέλλα Τουκμενίδου. Η νεαρή πασαδόρος προέρχεται από την ομάδα του ΒΑΟ, και αποτελεί ένα στοίχημα για το μέλλον της ομάδας του Γηραιού, την οποία θα ενισχύσει από την επόμενη σεζόν, σε όποιο τμήμα κριθεί από τους αρμοδίους της ομάδας.

2 σχόλια

  • Comment Link Montas Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 21:52 posted by Montas

    Μάλλον αγνοείς ότι το ΑΦΜ του ΓΣ είναι μπλοκαρισμένο. Που σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάρει καμία χορηγία γιατί δεν μπορεί να εκδώσει τιμολόγια. Αλλά και να μπορούσε με κάποιο τρόπο να πάρει χορηγίες, τα λεφτά θα πήγαιναν αυτομάτως στην ΔΟΥ λόγω εντολής κατάσχεσης.
    Κοινώς αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα του ΑΦΜ ο σύλλογος οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.
    Και γι' αυτή την κατάσταση ευθύνονται οι διοικήσεις από το 1999 μέχρι το 2011-2012. Από αυτούς τους «μεγαλοπαράγοντες» πρέπει να ζητηθούν ποινικές ευθύνες, αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν (αν κριθούν ένοχοι, φυσικά) και όχι ο σύλλογος Ηρακλής.
    Οι άνθρωποι της διοικούσας έχουν τη μικρότερη ευθύνη για την κατάντια του συλλόγου.

  • Comment Link KING IRAKLIS Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 10:49 posted by KING IRAKLIS

    ωραία είναι τα λόγια για το μέλλον του συλλόγου, όμως δυστυχώς ο σύλλογος δεν έχει παρόν επομένως το μέλλον φαντάζει μαύρο κι άραχνο.Έχουν κλείσει δύο χρόνια που ο σύλλογος είναι ακέφαλος. Εδώ και 2 χρόνια υπάρχουν 2-3 τύποι που παριστάνουν τη διοικούσα χωρίς να είναι αφού ούτε από εκλογές έχουν εκλεγεί ούτε από πρωτοδικείο έχουν ορισθεί. Είδαν φως και μπήκαν και μιας και δεν ασχολείται κανείς το παίζουν διοίκηση. Είναι αυτό που λέει ο λαός, ότι δηλώσεις είσαι. Ε αυτοί δηλώνουν διοικούσα. Ομως χωρίς σοβαρή διοικηση δε μπορεί να προχωρήσει ο σύλλογος κι αυτό φάνηκε αφού οι τύποι που λένε ότι διοικούν μετρούν σε αυτά τα 2 χρόνια μόνο υποβιβασμούς παντού. Διάλυσαν ακόμα και το ένδοξο ανδρικό τμήμα βόλει το οποίο παρέλαβαν πρωταθλητή και κυπελούχο. Τελευταία υποβίβασαν ακόμα πιο κάτω και από την Α2 ακόμα και το ανδρικό πόλο. Εδιωξαν όλους τους παράγοντες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν αφού κανείς δε θέλει να συνεργασθεί μαζί τους, διάλυσαν τις ακαδημίες όμως το χειρότερο έκαναν τον κόσμο να μη θέλει να ασχοληθεί με το σύλλογο. Αυτό φαίνεται από τις γενικές συνελεύσεις όπου το παρών δίνουν 20-30 άτομα και από τα εισιτήρια. Από την κατάμεστη Μίκρα του 2012 φτάσαμε στους συγγενείς και φίλους του 2013 και 2014. Απόλυτη κατάντια, το γυναικείο θα τη γλύτωνε; Αρκεί κάποιος να γνωρίσει αυτούς που λένε ότι διοικούν για να καταλάβει γιατί ο Ηρακλής έχει φτάσει στον πάτο. Εχει φτάσει όμως στον πάτο ή έχει και παρακάτω.Πολύ φοβάμαι ότι έχει κι άλλο όσο αυτοί κάνουν ότι διοικούν με τις ευλογίες βέβαια των κολλητών τους οργανωμένων που ενώ αλλού φωνάζουν και κράζουν εδώ κλείνουν αυτιά και μάτια.Γιατί άραγε;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ