1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2014 12:18

Ανακοίνωσαν Σπανού οι Μακεδόνες

Η Ελένη Σπανού είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Μακεδόνων Αξιού. Η Ελληνίδα κεντρική την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Μ. Αλέξανδρο και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

 

 

Η Ελένη είναι 1.78 ύψος και αγωνίζεται στην θέση της κεντρικής, είναι γεννηθείσα στις 16/09/1987 και την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Μέγα Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι μέλος των Μακεδόνων Αξιού. Νιώθω ότι εκπληρώνω μια μεγάλη φιλοδοξία, αυτή του να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο για το γυναικείο βόλεϊ. Επίσης χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον κ. Σκουλικάρη από τον οποίο πιστεύω ότι έχω να κερδίσω, ανέκαθεν το ζητούμενο μου ήταν η καλή προπόνηση, και νιώθω τυχερή που μετά από τον Οικονομίδη, θα βρίσκομαι υπό τις οδηγίες του Σκουλικάρη. Οι Μακεδόνες τα τελευταία χρόνια έχουν σταθερή πορεία και είναι υπολογίσιμη δύναμη στην Α1 γυναικών. Ελπίζω και φέτος η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και να εκπληρώσει τους στόχους της. Εγώ με την σειρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή», είπε η Σπανού στο σάιτ των Μακεδόνων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ