1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2014 17:30

Το αντίο της Πασσιά στην ΑΕΚ

Η Κωνσταντίνα Πασσιά τελικά δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, μια και η ίδια αποχαιρέτισε μέσω του Facebook την ομάδα και τον κόσμος της και μίλησε για νέο ξεκίνημα, το οποίο θα είναι πιθανότατα στον Πανναξιακό.
«Οταν ενα ταξίδι φτάνει στο τελος του ,παντα εχεις να θυμάσαι αυτά που σε στιγματισαν…είτε ειναι όμορφα είτε ειναι άσχημα …και απο τις δυο πτυχές κερδίζεις κατι …και θα χάσεις ,αλλα σίγουρα θα κερδίσεις ..!!και αν οχι εναν έπαινο σίγουρα στιγμές που θα σου μείνουν χαραγμένες μεσα σου για μια ζωή !!!!η ΑΕΚ ειναι ιδέα !και οι ιδέες δεν χάνονται …!!δεν αποχαιρετώ την ομάδα γιατι ειναι παντα στην καρδιά μου!!αυτο που ήθελα να πω ειναι ενα τεράστιο ευχαριστω !!!πρωτα απ ολα στα ατομα που με εμπιστεύτηκαν και έπειτα στον όμορφο κοσμο μας !!!!αυτος ο κόσμος ειναι μοναδικός και όσο η ΑΕΚ θα ζει θα ειναι μεσα απο τον κοσμο της …κατα τη διάρκεια αυτής της σεζόν κέρδισα παρα πολλα αγωνιστικά ,αλλα κυρίως εξω αγωνιστικά ….γνωρισα ανθρώπους με πίστη ,με δύναμη ,με υπομονή ,ατομα με αγάπη για την ομάδα ,αθλητές με πάθος για τον αγωνα ….φιλους καλούς !!και αυτά ειναι που μένουν!!!…δυστυχώς,ετσι ειναι ο αθλητισμός ,γεμάτος σταθμούς !και για μένα η ΑΕΚ ηταν ο πρωταρχικός !!!απο κει και πέρα τίποτα δεν τελειώνει εδω …αφήνεις πίσω οτι δεν σε άφησε να το κρατήσεις ,αυτο δεν σημαίνει ομως οτι δεν ξανα γυρνας ….και αν το κανεις τότε θα εχεις διδαχθεί πιο πολλα ..!!!ενας κύκλος μολις εκλεισε ,μια σελίδα γυρισε..!!!τωρα ξεκινάει κατι καινουριο με ενθουσιασμό και θέληση για το καλυτερο δυνατο ,τοσο ατομικά οσο και ομαδικά …..!!!τελος,ευχομαι να γινει με επιτυχία αυτο το νεο ξεκίνημα της ΑΕΚ και ελπιζω ολα να βρουν τον δρόμο τους !!το ευχαριστω ειναι το λιγότερο που μπορω να πω,εχω υποσχεθεί στον εαυτο μου να γυρίσω καλυτερη και ετοιμη για ολα …εις το επανίδειν!»

5 σχόλια

  • Comment Link gati Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 06:28 posted by gati

    Καταφεραμε σε σχεση με το πως ειμασταν περυσι κ προπερσι εννοει ο φιλος αλλα εσυ γιατι κοπτεσαι ετσι???Μηπως να προσεχει και τα συντακτικα του?
    Ε ρε τρελα που βαρατε καποιοι και που να μπει αυγουστος.
    *φιλικη συμβουλη ....καλοκαιρακι....παραλια....βρες καμια γκομενιτσα

  • Comment Link Volfan Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 19:46 posted by Volfan

    Η εκφραση αυτη υπονοει προφανως,για οιονδηποτε ξερει ελληνικα,οχι κτηση, αλλα οτι ενδεχομενως δεν εγιναν οι ενεργειες για να μεινουν στην ομαδα. Οι αθλητριες, αυτονοητο ειναι, ανηκουν στους εαυτους τους και τους ανηκει η καριερα τους. Τωρα για φτωχους και πλουσιους οπαδους, πρωτη φορα το ακουω στο ελληνικο βολει...

  • Comment Link 1975-1982 Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 16:09 posted by 1975-1982

    Όντως εμείς οι οπαδοί της ΑΕΚ ζούμε σε άλλο σύμπαν.Εσείς σε ποιο σύμπαν ζείτε;Του προεδράρα που θα κάνει τα δώρα κάθε χρόνο,που θα τα σκάσει;Οι οπαδοί της ΑΕΚ φίλε δεν είναι για να έχουν ομάδες και να βάζουν λεφτά, είναι για να γεμίζουν τα γήπεδα, πράγμα το οποίο κάνουν και με το παραπάνω.Μιας και μιλάμε για βόλλευ βγήκαμε 2οι στις γυναίκες και 7οι στους άνδρες και όλοι(παίκτες,παράγοντες,οπαδοί αντιπάλων) μιλούσαν για τον κόσμο μας, το μίζερο και άφραγκο κόσμο μας που ξέρει ότι η λύση δεν είναι τα φράγκα αλλά η συσπείρωση γύρω από τον πυρήνα-σωματείο και η εγγραφή σε αυτό. Όσο για τους παίκτες και τι ομάδα είναι, αυτοί είναι με εκείνη την ομάδα που τους αγκαλιάζει περισσότερο και δείχνει ότι τους θέλει.Να στο πω κι αλλιώς δεν είναι ανάγκη να είσαι ΑΕΚ ή παο,οσφπ κλπ μπορεί και να γίνεις στην πορεία..

  • Comment Link ΑΛΕΞ Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 10:23 posted by ΑΛΕΞ

    Μου αρέσει που εσείς οι οπαδοί της ΑΕΚ ζείτε στο δικό σας παράλληλο σύμπαν... Τι σημαίνει "καταφέραμε να τις αφήσουμε", μήπως ανήκαν σε σας; Ολες ήταν ελεύθερες, υπέγραψαν δελτίο ενός χρόνου και έφυγαν όπως ήλθαν χωρίς να μπορείτε να κάνετε τίποτε. Αλλωστε, τι να καθήσουν να κάνουν αν η ΑΕΚ δεν έχει λεφτά; Ή μήπως νομίζετε ότι η Τοτσίδου στη Δράμα, η Ρόγκα στη Θεσσαλονίκη, η Λαδένη στην Κατερίνη και η Πασιά στα Γρεβενά κοιμόταν και ξυπνούσαν με τον Δικέφαλο;
    Οπαδοί είσαστε μόνο εσείς και όχι οι παίκτριες. Αλλά επαγγελματική ομάδα με άφραγκους οπαδούς δεν γίνεται...

  • Comment Link Volfan Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014 20:49 posted by Volfan

    Ταλεντακι, στο στυλ φοφαο,κακως τη χασαμε. Καλη τυχη. Καταφεραμε ολες τις 20χρονες να τις αφησουμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ