1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2014 20:44

Ο Πανναξιακός κλείνει Σαλούστρου, Βαμβακούση, Πασσιά

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο Πανναξιακός κι εντός των ημερών αναμένονται ανακοινώσεις.
Ο σύλλογος της Νάξου είναι κοντά στην απόκτηση της έμπειρης κεντρικού Άννας Σαλούστρου (φωτό), της πασαδόρου Κωνσταντίνας Πασσιά που ήταν δεύτερη πασαδόρος στην ΑΕΚ και της Άντζελας Βαμβακούση που αγωνίζονταν λίμπερο στους Τράχωνες και κατάγεται από τη Σύρο. Και οι τρεις αθλήτριες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και απομένουν λεπτομέρειες για τις οριστικές συμφωνίες.

8 σχόλια

  • Comment Link παλαιμαχος Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 20:14 posted by παλαιμαχος

    OLANAXOS σε ποιά παιδιά έδωσε ευκαιρίες;μιλάς για Ηρακλή Κηφισσιάς;είσαι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις πως έτσι έγινε.Ξέρεις πόσα τραπεζώματα του έκαναν;πόσες βοήθησε στο μικρό κλειστό του Ζηρινείου και έναντι ποιάς αμοιβής;ο σέρβος έγινε μάγκας απο τον Μαγίστρο.Αλλά η αχαριστία είναι το ευχαριστώ.

  • Comment Link hermippus Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 17:25 posted by hermippus

    jiannis όχι δεν έπεσε το ρέθυμνο το πρωτάθλημα έγινε καλύτερο.συγκρίνεται ο ολυμπιακός των μονζόνι και κις με αυτό των τρατς και λούκοβιτς.συγκρίνονται οι ομάδες του ναργιλέ την μια με γελιτς και την άλλη με τουριάφ και χαντάβα.το 2013 τέταρτο βγήκε το ρέθυμνο φέτος τα βριλήσσια.μεγάλη διαφορά.έχουν καμία σχέση οι νεάνιδες του ηρακλή πρόπερσι με την ομάδα της νάξου? και ο παο βελτιωμένος ήταν.

  • Comment Link Θ.7 Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 16:35 posted by Θ.7

    nsxiotis ,θά έπρεπε να ξέρεις ότι καί η κεντρικός είναι ξένη, η Σαλούστρου είναι 3η ,άλλωστε μετά τήν ........αποχώρηση τού Σούλη περισεύουν αρκετά......

  • Comment Link OLANAXOS Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 15:35 posted by OLANAXOS

    Ο Κόβαζιτς αναγνωρίζει τα παιδιά που ΈΧΟΥΝ ταλέντο και μέλλον και δίνει ευκαιρίες,δε μασάει από γλυψίματα και μικροσυμφέροντα.Οποίο παιδί πάρει στα χέρια του το ανεβάζει.Ας μη μιλάμε για τα κορίτσια πριν δούμε αποτελέσματα και όσον αφορά το συγκεκριμένο δημοσίευμα,πολύ σύντομα θα δούμε αν αληθέυει ή όχι...!!!

  • Comment Link jiannis Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 15:13 posted by jiannis

    Πολύ ποιοτική προσθήκη η Σαλού το Ρέθυμνο μετά την απώλεια της έγινε πολύ χειρότερο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ