1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2014 12:15

Παρελθόν από το Μαρκόπουλο ο Ορφανός

Η διοίκηση του ΑΟ Μαρκόπουλου με ανακοίνωση της, γνωστοποιεί το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Ορφανό, που έγινε μετά από επιθυμία και των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση

Ο Α.Ο. Μαρκοπούλου ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

2 σχόλια

  • Comment Link bebis Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 05:27 posted by bebis

    Έχω την απαίτηση από τον προπονητή που με την δουλειά του έσωσε αυτή την ομάδα που ήταν δημιούργημά του, να βγει και να μας πει δημόσια και με θάρρος γιατί ήταν και δικιά του επιθυμία η λύση της συνεργασίας. Μόνο τότε θα είναι Γιάννης και όχι Γιαννάκης όπως τον αποκαλούν οι πρώην εργοδότες του.
    Γιαννάκη δεν καλύπτουμε καταστάσεις επειδή τυχαίνει να γεννήθηκες στο Μαρκόπουλο. Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, το άθλημα και τις αθλήτριες πες τι στράβωσε.
    Όλοι μας έχουμε διαπιστώσει ότι η διοίκηση δεν σέβεται χρόνια τώρα τίποτα από τα παραπάνω.
    Ελπίζω να μου δώσεις σύντομα την αφορμή να σε πω Γιάννη.
    Πάντως η ζωή συνεχίζεται και κορόιδα θα εμφανιστούν πάλι. Με αυτές τις πρακτικές το γυναικείο volley στην Ελλάδα έφτασε στον πάτο.

  • Comment Link ΜΑΡΚΟ Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 16:38 posted by ΜΑΡΚΟ

    ΑΠΟΡΙΑ: Η ομάδα φέτος μέ το χαμηλώτερο ηλικιακά μέσον όρο τής κατηγορίας ,μέ μία ξένη - η Νέσιτς ήρθε τά πήρε καί δέν ακούμπισε μπάλα - καί έναν νέο προπονητή τερμάτισε στήν ίδια θέση με πέρυσι πού είχαμε ΤΡΕΙΣ ( 3 ) ξένες καί τόν Λυκούδη,άν ο λόγος πού διαλύσαμε αυτή τήν ομάδα δέν είναι τα λεφτά πού χρωστάμε σε αυτούς πού έφυγαν τότε ποιός είναι? Προεδράρα δέν τρώμε κουτόχορτο καί θα το καταλάβεις στήν διάρκεια τής χρονιάς.-

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ