1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2014 21:25

«Αλλαγή πορείας» χωρίς Χαχαγιόπουλο για τον ΟΠΕΡ

Κάνοντας λόγο για αλλαγή πορείας, ο ΟΠΕΡ ανακοίνωσε ότι δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Μιχάλη Χαχαγιόπουλου και μετά από 5 χρόνια θα πορευτεί με άλλον προπονητή στον πάγκο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΕΡ:

"Ο Όμιλος Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου ανακοινώνει την μη ανανέωση της συνεργασίας του, μετά από κοινή συνέναιση, με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Μιχάλη Χαχαγιόπουλο.

Η πολύχρονη παρουσία του Μιχάλη στην ομάδα μας συνδέθηκε με τις πολλές επιτυχίες για το τμήμα του που διέγραψε σε μια πενταετία ένα εντυπωσιακό κύκλο επιτυχιών από το Περιφερειακό Κρήτης, στην 4η θέση της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και στην έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Η γυναικεία ομάδα του Ο.ΠΕ.Ρ. τα τελευταία χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και «ταξίδεψε» το Ρέθυμνο σε όλα τα σαλόνια του Ελληνικού Volley.

Οι επιτυχίες της γυναικείας ομάδας (πρωτάθλημα Κρήτης, Πρωτάθλημα Α2, Τέταρτη θέση 2012-2013, έξοδος στην Ευρώπη 2013-2014) κάτι που καμιά άλλη Κρητική ομάδα δεν έχει κατορθώσει, αποτελούν δύσκολο στόχο για την επόμενη περίοδο για όλους μας.

Στην ζωή και στις ομάδες όλα έχουν ένα τέλος, μια στάση, μια αλλαγή πορείας, μια νέα αρχή.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε στον «κόουτς» τα καλύτερα τόσο σε προσωπικό όσο και αθλητικό επίπεδο και θα αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ο.ΠΕ.Ρ."

7 σχόλια

  • Comment Link Χαχα!! Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 10:59 posted by Χαχα!!

    Ειναι αστεια ολα αυτα ετσι????Γιατι καμια αθλητρια δεν παει στο ρεθυμνο για πειτε μας,,,μακραν ο χειροτερος που εχει περασει απ την κρητη...μακραν!!!!Ξερουμε ακριβως τι εχει κανει, τοσα χρονια,,γι αυτο ολοι του γυρισαν την πλατη..

  • Comment Link Θ.7 Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 18:18 posted by Θ.7

    Καλός προπονητής είναι καί αυτός πού κάνει σωστές μεταγραφές ,διαχειρίζεται ιδανικά το υλικό του καί φέρνει αποτελέσματα σέ σταθερή βάση.

  • Comment Link ΚΡΗΤΙΚΟΣ Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 12:04 posted by ΚΡΗΤΙΚΟΣ

    ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...ΠΟΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ..???? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ..???

  • Comment Link ΜΑΡΙΟΣ Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 18:40 posted by ΜΑΡΙΟΣ

    Πολυ καλός προπονητής.Πηρε μια ομάδα απο το πουθενά και σε 5χρονια την έβγαλε Ευρώπη...Μακαρι να ανεβεί ψηλά,το αξίζει!!!

  • Comment Link Θ.7 Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 16:11 posted by Θ.7

    Αν ο Μιχάλης ανέβει .....ΑΕΚ τά δεδομένα αλλάζουν, αλλάζουν δραματικά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ