1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2014 21:46

Απαντάει στον Παναθηναϊκό η Ανθή

Τυπικά ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 30 Ιουνίου η αγωνιστική περίοδος 2013-14 και στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού αναμένονται ανακοινώσεις αλλά και εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο.
Όλοι, όμως, περιμένουν την οριστική απάντηση της Ανθής Βσσιλαντωνάκη για το εάν θα μείνει στο τριφύλλι ή εάν θα αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και από την απάντηση της θα εξαρτηθεί ο σχεδιασμός της βασικής εξάδας του τριφυλλιού. Εάν η Βασιλαντωνάκη μείνει - που είναι και το πιο πιθανό - θα αποκτηθεί ξένη πασαδόρος.

10 σχόλια

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 10:25 posted by pao29

    αrostia13 η κατασταση σου ειναι τραγικη.Η ανθη αποφασισε να φυγει αρα δεν την εχασες ουτε στη πηρε κανενας αλλος.Δευτερο αν εβαζες κανα φραγκακι θα μιλουσες και εσυ για την ομαδα,τωρα ομως κανε τουμπεκακι και αραξε σε καμμια παραλια με καρπουζι και φραπε.Η ομαδα αν περιμενε απο τουριστες σαν εσενα να κανει κατι θα ειχε κατεβασει ρολα.Τελος αν εισαι ετσι μαγκακι ελα απο το συνδεσμο στη αλεξανδρας να μου δωσεις κλωστιες.Κοιτα ομως να εχεις και το βιβλιαριο του ΙΚΑ μαζι σου.

  • Comment Link αrostia13 Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 09:13 posted by αrostia13

    Ρε pAO29 σε βαρεθηκαμε κι'εμεις οι βαζελοι απο τις μπαρουφες που γραφεις,χασαμε και την Ανθη κι'εσυ μας την ειχες για σιγουρη.Καλα σου γραφουνε για τρομπες.Κοφτο γιατι επειδη σε ξερουμε ποιος εισαι προβλεπω να πεσουνε κλωτσες αν ερθης στη Κυψελη.Αντε σοβαρεψου γιατι αν παρουμε και καμμια πασαδορο της πλακας την εβαψες.

  • Comment Link aektzis Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 19:55 posted by aektzis

    καθολου ονειρα σε λιγες μερες απο τωρα ανακοινωνεται η νεα διοικιση και η νεοι χορηγοι που τους βρηκε ονομα βομβα που θα κανει τος κουντουρη μιχαλαρια να αρχισουνε της καταρες

  • Comment Link νεστωρ Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 16:51 posted by νεστωρ

    @aektzis ονειρα, πουλια μου ταξιδιαρικα...

  • Comment Link aektzis Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 16:42 posted by aektzis

    εμαθα οτι ο ντεμης εχει βρει χοριγους για το γυναικειο η οπαδοι εχουνε δικα τους προβληματα δεν θα ασχολουντε με το βολλευ αν ισχιοι αυτο με τον νικολαιδη οχι απλως δεν κατεβαζουμε ρολα αλλα παμε για μεγαλα πραγματα εσει δεν εχει να πληροσεις τα ρουχα στα κοριτσια στης ακαδεμιες μου θες και πρωταθλημα????? αυτο το εμαθα απο μια φιλη της ξαδερφης μου που φευγει απο εσας και παει στον βυρωνα διοτι τους λετε να πληρωσουνε ολα τα εξοδα τους

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ