1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2014 13:57

Στα πρόθυρα παραίτησης ο Ευαγγελίου από το Μαρκόπουλο

Ο Πάρης Ευαγγελίου βρίσκεται στα πρόθυρα παραίτησης από τη θέση του προέδρου στον Α.Ο.Μαρκοπούλου.

Η εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο του δημιουργούν μεγάλες υποχρεώσεις και θέλει να δώσει την ευκαιρία και σε άλλον παράγοντα να βγει μπροστά και να αναλάβει πρωτοβουλίες για τον σύλλογο που πρωταγωνιστεί στην Α1 γυναικών αλλά και στις υποδομές. Σε κάθε περίπτωση ο Ευαγγελίου θα μείνει μέλος του Δ.Σ.

Ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση και από τις αρχές της νέας εβδομάδας θα γίνουν οι καθοριστικές συναντήσεις με τα υπόλοιπα στελέχη του Δ.Σ. ώστε να χαραχτεί η νέα πορεία του συλλόγου των Μεσογείων.

5 σχόλια

  • Comment Link ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 11:15 posted by ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    Μέ τα λεφτά πού χρωστάνε - καί χλωμούς τούς βλεπω να τα πληρώνουνε - θα ξεκινήσουν τήν επόμενη χρονιά καί κάπου στήν μέση πάλι μία από τα ίδια .Συμφωνητικά δέν υπογράφουν μέ κανέναν καί καμιά- υποτίθεται ότι έχουν πρόσωπο τρομάρα τους - καί τό σύστημα δουλεύει μιά χαρά .Συμφωνητικά με εγγυήσεις καί ρήτρες τρελές πλέον αθλητές καί προπονητές σε όλες τίς ομάδες γιά να πάνε οι παραμύθες σπίτι τους καί νά ξέρουμε τί μας γίνεται.ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α

  • Comment Link bebis Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 09:58 posted by bebis

    Μάλλον θα μείνει γιατί από τους αμέσως επόμενους ο Στουραιτης δεν έχει μία και ο Αλλαγιάννης και να του δώσει η γυναίκα του, δεν το βάζει το χέρι στο παντελόνι.
    Για τους υπόλοιπους δεν μιλάω διότι μόνο οι αναφερόμενοι γνωρίζουν το πραγματικό ποσό των χρεών και μπορούν να το διαχειριστούν, όχι πληρώνοντάς το αλλά κουκουλώνοντας το όπως γίνεται χρόνια τώρα.

  • Comment Link Guidetti Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 19:59 posted by Guidetti

    Οπισθοδρόμηση επί διοικήσεως κυρίου Ευαγγελίου για το σύλλογο. Ξεπούλημα αθλητριών, χάρισμα χρεών για ν΄αποκτήσουν ελευθέρας τους και οφειλές σε όλες τις αθλητριες και προπονητές ανεξαιρέτως. Μόνο θετικό η συμμετοχή σε τελικό πανελληνίου νεανίδων και αυτο....με ξένα κόλυβα

  • Comment Link perdika Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 22:27 posted by perdika

    Ενας-Ενας να φεύγει .... Πριν φύγει, όμως, μην ξεχάσει να πληρώσει τα χρέη .

  • Comment Link koukouroukou Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 11:55 posted by koukouroukou

    Να και ένα καλό νέο μετά από καιρό...!!!!Αν και δεν βλέπω ποιος θα αναλάβει τα χρέη που έχει δημιουργήσει...!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ