1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2014 23:37

Ρουμελιώτης: «Κάναμε λάθη εμείς και οι διαιτητές»

Απογοητευμένος τόσο από την ομάδα του όσο και από τους διαιτητές εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης μετά την απώλεια του πρωταθλήματος.
«Είχαμε κάποια προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια στο να τελειώνουμε κάποιες μπάλες ειδικά όταν η Γιόσοβιτς ήταν στην πίσω ζώνη και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να ξεκινήσω με την Λαδένη στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι παρόλο που δεν είχε πολλά παιχνίδια στάθηκε καλά. Παλέψαμε αλλά δυστυχώς υπήρχαν και πάλι λάθη που δεν μας άφησαν να πάρουμε κεφάλι στο σκορ. Φυσικά και έχω παράπονα από την ομάδα, αλλά κι από τη διαιτησία η οποία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει: «οφείλουμε πρώτα να κοιτάμε τη δική μας απόδοση πριν μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο, ωστόσο οι διαιτητές σήμερα έκαναν πολλά λάθη. Από κει και πέρα η νίκη του Ολυμπιακού στη Φιλαδέλφεια του έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά από κει και πέρα έδειξε ότι έπαιξε καλύτερα ενώ εμείς κάναμε λάθη και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

56 σχόλια

  • Comment Link tisr21 Κυριακή, 18 Μαΐου 2014 22:18 posted by tisr21

    ξερω οτι εδωσα πιο πολλα για την φερναντεζ αλλο που δν μου βγικε αλλα τη καθομαι και ασχολουμε ενα μινα υπομονη μονο αυτο σου λεο

  • Comment Link rat Κυριακή, 18 Μαΐου 2014 16:48 posted by rat

    Για να λες σιγά την Μονζόνι μάλλον δεν ευχές ιδέα για το άθλημα.

  • Comment Link tisr21 Κυριακή, 18 Μαΐου 2014 11:12 posted by tisr21

    σιγα την μονζονι ακουσε με εσενα σε κραταει η παει ενοο εμενα μολις ειπε ο κουτας οτι παραμενει εφορος οποτε κριμα για εσενα θα τα πουμε σε ενα μινα να δουμε τη μεταγραφες θα εχουμε κανει και τι εσυ ...κουτας για οποιον ξερει απο τετια ειναι τεραστια οικονομικη δυναμη βαζει 4 εκατομυρια για το γιπεδο θα κολοσει να βαλει 600 χιλιαρικα στο βολλευ???

  • Comment Link rat Κυριακή, 18 Μαΐου 2014 10:40 posted by rat

    Οπως βρήκαμε λεφτά για την Μονζόνι έτσι θα βρούμε για τις νέες φοβερές παίκτριες που θα σε κάνουν όχι να γελάς αλλά να κλαις.

  • Comment Link tisr21 Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 18:11 posted by tisr21

    χαχαχαχαχαχαχαχα rat να σε εισε καλα με εκανες και γελασα με τη λεφτα θα φερεις φοβερες ξενες???? τα μπαπ θα τα δειτε σε λιγες μερες και απο ελαδα και εξωρερικο και θα τριβετε τα ματια σας η διαγονιας θα ειναι οτι καλυτερο θα εχει ερθει στην ελαδδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ