1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2014 20:53

Nικολάκης: «Ξεκούραση εν όψει τελικών»

Στη δυσκολία της αναμέτρησης στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, ο οποίος εξήρε την απόδοση των Βριλησσίων, ενώ τόνισε πως το δύσκολο πρόγραμμα που είχε η ομάδα, ενδεχομένως οφείλεται για την έλλειψη συγκέντρωσης στο τέταρτο σετ. 
«Έγινε ένα παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα και αξίζουν συγχαρητήρια καις τις δύο ομάδες. Τα Βριλήσσια μόνο αδιάφορα δεν ήταν και έπαιξαν πολύ καλύτερα απ’ ότι στο πρώτο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι για μία ακόμη χρονιά στον τελικό, έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο και αυτό λέει πολλά.
Εμείς έχουμε ένα μήνα γεμάτο από δύσκολα παιχνίδια κι αυτό είναι μεν καλό, αλλά όπως φάνηκε στο δ’ σετ μας έχει κοστίσει αφού χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Είναι πάντως για μένα πολύ σημαντικό το ότι γυρίσαμε ένα ακόμη σετ από τον πάγκο κι αναφέρομαι στο β’ σετ που άλλαξε η ροή του αγώνα με την είσοδο της Τέζα. Τώρα θα συγκεντρωθούμε και θα ξεκουραστούμε όσο μπορούμε για τους τελικούς».

Σε ερώτηση για το αν τον ανησυχούν τα εύκολα λάθη που έγιναν ο έμπειρος τεχνικός απάντησε: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες. Βέβαια τα 17 μπλοκ που είχαμε δείχνει ότι κρατήσαμε την τακτική μας. Από κει και πέρα σε τέτοια ματς αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όχι η εμφάνιση κι εγώ προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου εν όψει τελικών».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ