1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2014 20:46

Κονόμι: «Να τελειώσουμε την σειρά στα Βριλήσσια» (video)

Μετά το 1-0 του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό με τα Βριλήσσια, η Αρέτα Κονόμι μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr τονίζοντας πως στόχος της ομάδας της είναι να παρουσιαστούν ακόμα καλύτερες στο παιχνίδιου το Σαββάτου. 

«Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, έπρεπε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό του πρωταθλήματος, έχουμε ακόμα δρόμο. Είναι το παιχνίδι το Σάββατο στην έδρα των Βριλησσίων, πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένες διότι στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε λίγο. Πίστευω είναι λόγω της κούρασης των συνεχόμενων παιχνιδιών. Μαζεύουμε τα κομμάτια μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε την σειρά στα Βριλήσσια, όσο λιγότερα παιχνίδια κάνουμε μέχρι τον τελικό τόσο καλύτερα για να προετοιμαστούμε».

Για το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού: «Είναι δύσκολο, η ΑΕΚ λόγω της έδρας έχει ένα πλεονέκτημα. Ο Παναθηναϊκός έχασε στο Κύπελλο οπότε θα κάνει και αυτός ό,τι μπορεί. Είναι δύσκολη έδρα η Φιλαδέλφεια, δεν μπορώ να κάνω κάποιο προγνωστικό».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ