1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2014 18:36

Γιάννης Νικολάκης: «Σημασία έχει η νίκη, δε συγχωρούνται τα λάθη»

Μετά το τέλος της, νικηφόρας, αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τα Βριλήσσια, ο προπονητής των γηπεδούχων μίλησε στο volleynews.gr για τη νίκη της ομάδας του, αναφερόμενος τόσο στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός ερχόμενος από το Κύπελλο, μοιράζοντας μάλιστα συγχαρητήρια στις παίκτριες του για την αντίδραση τους στο τρίτο σετ.
«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε την νίκη. Σε όλα τα σπορ όταν προέρχεσαι από μία μεγάλη επιτυχία όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου, και σωματικά αλλά κυρίως εγκεφαλικά είσαι λίγο άδειος. Είχαμε μόνο δύο μέρες να οργανωθούμε για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δεν ήταν εύκολο αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί ειδικά στο τρίτο σετ έδειξαν μεγάλα στοιχεία στον τομέα της συγκέντρωσης και ήταν το κλειδί αυτής της νίκης. Τέτοιες νίκες υπο δύσκολες συνθήκες δείχνουν χαρακτήρα. Δεν έχει τελειώσει κάτι, έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι σε 3 μέρες. Πρέπει να είμαστε πάλι συγκεντρωμένοι και να γεμίσουμε τις άδειες αποθήκες μας. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί και δεν συγχωρούνται τα λάθη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ