1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2014 20:29

Πράξη πρώτη στη Φιλαδέλφεια

Από το κλειστό του Ιωνικού της Νέας Φιλαδέλφειας, ξεκινούν τις αναμετρήσεις τους το βράδυ της Τετάρτης (21.00) το μεγάλο ζευγάρι των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 γυναικών.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται για μια θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος, με την πρωτοπόρο στην κανονική διάρκεια ΑΕΚ να έχει το πλεονέκτημα έδρας, και τις πράσινες να θέλουν να κάνουν την έκπληξη, μέσα σε μια έδρα που αναμένεται ασφυκτικά γεμάτη, και μια ατμόσφαιρα... καυτή !

Καμία από τις δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυμτισμού, καθώς στην μεν γηπεδούχο Ένωση, ο Μανώλης Ρουμελιώτης είδε την Αλεξάντρα Κρουκ να προπονείται κανονικά,και να ξεπερνά το πρόβλημα που την κράτησε μακριά από τις προπονήσεις, ενώ ο Γιώργος Ρούσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, εν όψει πρώτης κόντρας με το Δικέφαλο.

Τετάρτη, 2 Απριλίου, Ιωνικού Ν.Φ., 21.00, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Κουτσούλας, Μενεσλής)

*H πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις δύο νίκες, ενώ η επόμενη αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 5/4 στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ